“Πέρασα κορονοϊό και πρόσφατα έκανα πλασμαφαίρεση για να βοηθήσω και άλλους”

    Ημερομηνία:

    Ο Άκης Δείξιμος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Happy Day και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

    «Το ότι πέρασα κορονοϊό, με κάνει και νιώθω πιο δυνατός πλέον. Δεν αγχώθηκα με τον covid. Άρρωστος ήμουν και σαν άρρωστος πέρασα 14 ημέρες σπίτι μου. Η διαφορά ήταν ότι ήμουν ολομόναχος, με τον σκύλο μου. Πρόσφατα πέρασα τη διαδικασία της πλασμαφαίρεσης, έδωσα δηλαδή πλάσμα από το αίμα μου για να βοηθήσω άλλους, οι οποίοι νοσούν από covid» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ερμηνευτής.

    Μάλιστα, αποκάλυψε ότι του είχε συζητήσει για να πάρει μέρος στο J2US, αλλά λόγω του κορονοϊού, τελικά δεν έκλεισε: «Είχε συζητηθεί για το J2US, αλλά έπαθα κορονοϊό. Εκεί δεν μπορούσαμε πλέον να συνεχίσουμε τις συζητήσεις…» ανέφερε.

    “Πέρασα κορονοϊό και πρόσφατα έκανα πλασμαφαίρεση για να βοηθήσω και άλλους”

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συγκλονισμένος ο Νεκτάριος Φαρμάκης

    Η απώλεια του Άρη Τηλιγάδη μας συγκλονίζει όλους. Υπήρξε φίλος...

    Πάτρα: Ο Στέλιος Αποστολόπουλος για τον “γάτο”

    Έφυγε ο “Γάτος”… Τα τελευταία χρόνια είχαμε έρθει αρκετά κοντά.Ερχόσουν...

    Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον γύρο και στο ντονέρ

    Ντονέρ ή γύρος; Δύο street food με αρκετές διαφορές, αλλά κοινή...

    Aντιγήρανση: Με ποιες φυτικές ενώσεις συνδέεται;

    Γνωρίζατε ότι η αντιγήρανση περνάει από το πιάτο σας;...