Πέρασε από την Πάτρα ο Ανδρέας Λοβέρδος – Τι έκανε, ποιους είδε

    Ημερομηνία:

    Παρά λίγο να περάσει εντελώς απαρατήρητος ο ερχομός του Πατρινού πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου, προχθές, στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Ηλθε και παρέστη σε μια δίκη ως συνήγορος και μετά το πέρας της διαδικασίας, πληροφορηθήκαμε ότι συναντήθηκε με πολιτικούς φίλους του σε ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα, αντάλλαξε απόψεις για την πολιτική επικαιρότητα και τα εσωκομματικά του ΚΙΝΑΛ με τους Γιάννη Κούτση, Δημήτρη Πεφάνη, Δημήτρη Μητρέλη και Νίκο Λύρα.

    Το απόσταγμα της συζήτησης ήταν ότι ο Νικ. Ανδρουλάκης και το ΚΙΝΑΛ «πάνε καλά», ενώ θετικά αποτιμήθηκε και ο παρεμβατικός ρόλος του βουλευτή Μιχάλη Κατρίνη, ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

    Εξ άλλου η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από το επικείμενο Συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και υποστηρίχθηκε ότι στα όργανα πρέπει να εκφρασθούν όλες οι εσωκομματικές τάσεις.

    Τέλος, διατυπώθηκαν εκτιμήσεις γύρω από τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ Αχαΐας και ο Ανδρ. Λοβέρδος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα στελεχωθεί, μεταξύ άλλων, από τον Δημήτρη Κατσικόπουλο και την Κατερίνα Σολωμού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Επίθεση ανηλίκων σε 14χρονη

    Δυο ανήλικα κορίτσια συνελήφθησαν μετά από καταγγελία για επίθεση...

    Νίκος Βαρδινογιάννης (AVE): Γιατί ποντάρει στα Bazaar για την αναγέννηση των Carrefour

    Μια νέα δυναμική φαίνεται να αναπτύσσεται στο πεδίο του οργανωμένου λιανεμπορίου,...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Ανδρας τραμπούκισε λεκτικά και με χειρονομίες ιερέα που έτρωγε με την οικογένεια του

    Σοβαρό επεισόδιο με «θύμα» ιερέα, κατεγράφη σε κεντρικό σημείο...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ανησυχία σε επιστήμονες και αγρότες για την εδαφική ξηρασία

    Αυξημένη ανησυχία προκαλεί στους επιστημονικούς και αγροτικούς φορείς η...