Περήφανος πατέρας ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Οι δίδυμες κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση Νίκη και Ολγα Σκιαδαρέση από ότι φαίνεται έχουν κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA των γονιών τους, χαράζοντας τη δική τους πορεία στη μουσική.

Οι δυό τους, έχοντας δημιουργήσει τo group «Σκιαδαρέσες», τραγουδούν και γράφουν τα τραγούδια που αγαπούν εμπνευσμένα από διάφορους συγγραφείς, από ταινίες, από το θέατρο αλλά και θέματα καθημερινότητάς τους.

Στην αντίπερα όχθη ο Βενιαμίν της οικογένειας Σκιαδαρέση ο Γιάγκος Σκιαδαρέσης δεν θα ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα της οικογένειας του ως φαίνεται μιας και όπως ανακοινώθηκε από το ευτυχές ζευγάρι Γεράσιμου Σκιαδαρέση και Μπέσσυς Μάλφα τα κατάφερε και πέρασε στη σχολή που επιθυμούσε.

Περήφανος πατέρας ο Πατρινός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης - ΦΩΤΟ

Μάλιστα ο πατρινός ηθοποιός σε ανάρτησή του έγραψε: «Φτάνουν οι καλλιτέχνες σ’ αυτήν την οικογένεια! Ηρθε η ώρα να βγει κι ένας επιστήμονας! Να μοιραστώ λοιπόν τη χαρά μου γι αυτό το αγόρι που μεγάλωσε και τα κατάφερε με το παραπάνω», σχολίασε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, αναρτώντας δύο φωτογραφίες με τον γιο του. Μία που δείχνει τον Γιάγκο σε μικρή ηλικία και μία πιο πρόσφατη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Παράσταση Διαμαρτυρίας προγραμματίζει ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Πάτρας

Παράσταση Διαμαρτυρίας για σοβαρές ελλείψεις εκπαιδευτικών, προγραμματίζει ο σύλλογος...

Πάτρα: Johnny Vavouras & The Cadillacs live στο Frida

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026 | Πάτρα Ο Johnny Vavouras και...

Φωτιά από κεραυνό στο Σμίλα – Η κακοκαιρία δείχνει τα δόντια της στην Ηλεία

Με ισχυρή βροχόπτωση και έντονη κεραυνική δραστηριότητα, η κακοκαιρία...

Αναφορές για νέο χτύπημα των Χούθι στο αεροδρόμιο του Ριάντ

Νέες πληροφορίες από το Al Jazeera και άλλα μέσα...