Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: Σύσκεψη εργασίας για βελτίωση λειτουργίας υπηρεσιών του αγροτικού τομέα

    Ημερομηνία:

    Σύσκεψη εργασίας με στόχο την συνεχή βελτίωση της λειτουργίας των υπηρεσιών που άπτονται του αγροτικού τομέα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία τουΑντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρου Βασιλόπουλου την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Π.Ε Ηλείας.

    Συμμετείχαν ο Γενικός διευθυντής Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σταύρος Βέρρας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας Σπύρος Παπασπύρου.

    Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το νέο οργανόγραμμα με τις αλλαγές που επήλθαν στις υπηρεσίες και ο συντονισμός τους ώστε καθημερινά να παράγονται τα επιθυμητά αποτελέσματα με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

    Προτεραιότητα επίσης αποτελεί η στελέχωση των υπηρεσιών με επιστημονικό προσωπικό λόγω αποχωρήσεων συνταξιοδότησης ενώ εξετάστηκαν ακόμη ζητήματα για κοινό δίαυλο καθημερινής επικοινωνίας στις τρείς Περιφερειακές Ενότητες Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας.

    Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ Βασιλόπουλος δήλωσε τα εξής: « Ήταν μια ουσιαστική συνάντηση εργασίας αυτή που έγινε σήμερα στον Πύργο για να εξετάσουμε με τον κ Βέρρα και τον κ Παπασπύρου ζητήματα σχετικά με το νέο οργανόγραμμα της Περιφέρειάς μας. Επιδίωξή μας είναι η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    7 πράγματα που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε για το σεξ σύμφωνα με τους ειδικούς

    Όταν πρόκειται για το σεξ και την ερωτική σύνδεση,...

    Γιατί πρέπει να απενεργοποιείτε το κινητό σας μία φορά την εβδομάδα

    Το κινητό smartphone που έχετε σχεδόν πάντα μαζί σας μπορεί να δεχτεί...

    Επιστήμονες προειδοποιούν για ένα παγωμένο μέλλον

    Για ένα… παγωμένο μέλλον προειδοποιούν οι επιστήμονες, καθώς το Ηνωμένο...

    Πάτρα – Απίστευτο! Καταγγέλλει χειρουργό ότι της έκανε περιττή επέμβαση!

    Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος χειρουργού και της βοηθού του...