Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Στο Βερολίνο για την έκθεση FRUIT LOGISTICA τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης

    Ημερομηνία:

    Στην έκθεση FRUIT LOGISTICA που ξεκινάει αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, στο Βερολίνο συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη ΠΔΕ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας.

    Το περίπτερο της Δυτικής Ελλάδας φιλοξενεί έξι επιχειρήσεις που θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν φρέσκα φρούτα & λαχανικά της Ολυμπιακής Γης στην γερμανική αγορά και όχι μόνο. Συγκεκριμένα στην FRUIT LOGISTICAσυμμετέχουν περισσότεροι από 1990 εκθέτες από 87 χώρες και αναμένεται να την επισκεφθούν περισσότεροι 40.000 επισκέπτες.

    Προκειμένου να προετοιμαστούν οι συμμετέχοντες για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της αγοράς που απευθύνονται συμμετείχαν σε ένα προπαρασκευαστικό webinarστο οποίο έδωσαν κατευθύνσεις ειδικοί με γνώσεις για τη γερμανική αγορά, τη λειτουργία των μεγάλων εκθέσεων και του μάρκετινγκ.

    Φλίγκος

    Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο τα προϊόντα της Ολυμπιακής Γης ταξίδεψαν στο Παρίσι και συγκεκριμένα στη Διεθνή Έκθεση SIAL, όπου έλαβαν μέρος έντεκα επιχειρήσεις της Δυτικής Ελλάδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...