Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Ημερομηνία:

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ (Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε ΚΑΙ Ν.Ι.Ν) το Σάββατο 11 Ιανουαρίου μέσα σε ένα ιδιαίτερα όμορφο και ζεστό κλίμα.

Τα μέλη του του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής συναντήθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Ακτή Δυμαίων 5, αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρόνια και έδωσαν την «υπόσχεση» να αντιμετωπίσουν μαζί τις προκλήσεις που θα φέρει, στηριζόμενα στην αλληλεγγύη αλλά και την συνεργασία.

Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (European Disability Forum), Ιωάννης Βαρδακαστάνης ο οποίος αναφέρθηκε στο πλάνο διεκδικήσεων της νέας χρονιάς αλλά και στα θέματα που απασχολούν το αναπηρικό κίνημα αυτό το διάστημα. Μαζί τον πρόεδρο της Π.ΟΜ.ΑμεΑ, Αντώνη Χαροκόπο έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ομοσπονδίας ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του 2025.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τα μέλη του συμβουλίου, μεταξύ άλλων, ενημερώθηκαν για την έκδοση και τη διανομή του νέου τεύχους του περιοδικού «Δυτική Ματιά», για την πραγματοποίηση έρευνας σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ειδικά σχολεία στη Δυτική Ελλάδα, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά ενώ κατατέθηκαν και προτάσεις για την πραγματοποίηση δράσεων με αφορμή την εικοσαετή λειτουργία της Ομοσπονδίας.

PHILOXENIA

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Το νέο άλμπουμ της Ευγενίας Σαμαρά από το Μεξικό, τα… εκλογικά της δικαιώματα και η τελετή αλά Survivor των Μάγια

Εξαιρετικά ενθουσιασμένη με το ταξίδι της στο Μεξικό παραμένει η Ευγενία Σαμαρά καθώς...

Σάλος από την δήλωση του πατρινού Γιώργου Παππά για τον φόρο πλούτου… και στις θυρίδες! Τι απάντησε ο ίδιος

Σάλο έχει προκαλέσει η αναφορά του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομικών...

Αδιέξοδο στη δίκη Κλάνσι: Ένας ένορκος κρατά σε αναμονή την ετυμηγορία για τη δολοφονία των τριών παιδιών της

Η δίκη της Λίντσεϊ Κλάνσι, της μητέρας από τη Μασαχουσέτη που κατηγορείται για...