Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία: Συνάντηση με την Κατερίνα Γεροπαναγιώτη

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση της Περιφερειακή Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, αναφέρονται τα εξής: 

    Συνάντηση πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη- Θεοδωρακοπούλου, σε πολύ καλό κλίμα.

    GLEARNET

    Στο πλαίσιο της σταθερής και γόνιμης συνεργασίας που διατηρεί η Ομοσπονδία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό συμφωνήθηκε η συνεργασία για την υλοποίηση του 3ου Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας και η στήριξη για την πραγματοποίηση καλλιτεχνικών δρώμενων. Επίσης, συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

    Την Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε. & Ν.Ι.Ν. εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Αντώνης Χαροκόπος και ο Ταμίας, Γεράσιμος Παπαστεφανάτος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι λύκοι επιστρέφουν: Πώς εξηγείται το φαινόμενο – Τι κάνουμε σε πιθανό τετ α τετ

    Ο λύκος κάποτε έφτασε στα πρόθυρα της εξαφάνισης. Σήμερα, όμως, επανέρχεται στα ελληνικά...

    Η αρχή του τέλους

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη δημοσιογράφου, υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας τον Μάιο και τον Ιούνιο...

    Καταγγελία – σοκ: 28χρονος χτύπησε στο κεφάλι την σύντροφό του με συρτάρι κομοδίνου

    Με ξυλοκόπησε και με έβρισε ενώ δίπλα κοιμόταν το...

    Απάτες με το ρεύμα – Λογαριασμοί χιλιάδων ευρώ για άγνωστα σπίτια

    Η Χ. Λ. σπουδάζει στις Σέρρες, όπου διατηρεί ένα...