Περιοδεία Καρβέλη στα νοσοκομεία της Ηπείρου

    Ημερομηνία:

    Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ περιόδευσε σήμερα 23-12-2020, στην Ήπειρο, προκειμένου να διαπιστώσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Νοσηλευτικών Μονάδων για την έναρξη της εμβολιαστικής διαδικασίας ενάντια στον Covid 19.

    ​Διαδοχικά επισκέφτηκε το ΚΥ Φιλιππιάδας, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ‘’Χατζηκώστα’’ και το ΚΥ Ιωαννίνων. ​
    ​Συνοδευόταν από τον Υποδιοικητή της ΥΠΕ Γιάννη Νικόπουλο και την βουλευτή Ιωαννίνων Μαρία Κεφάλα.
    Είχε ενημέρωση από τους Επιστημονικούς Υπευθύνους Ηλία Κοσμά του ΚΥ Φιλιππιάδας, Κων/νο Φώτο του ΚΥ Ιωαννίνων , τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Νίκο Κατσακιώρη. και Κων/νο Χολέβα, καθώς επίσης και το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων Σπύρο Δερδεμέζη.
    ​Ουσιαστικές συναντήσεις έγιναν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Μωϋσή Ελισάφ.
    Το πρόγραμμα. Έκλεισε με συμμετοχή σε ενημερωτική τηλεδιάσκεψη για τον εμβολιασμό, η οποία πραγματοποιήθηκε από το γραφείο Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη στο Τέξας: Βρήκαν 22χρονη με αναπηρία κλειδωμένη από τη θετή μητέρα της σε κλουβί σκύλου, πώς σώθηκε η κοπέλα

    Ένα φρικιαστικό περιστατικό αποκαλύφθηκε στο Άνσον του Τέξας, όταν μια...

    Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τα ποσά που θα πάρουν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου

    Κλείνει ουσιαστικά σήμερα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε...

    ΠΕΝΕΝ: Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα εμπορικά πλοία-Ποια είναι τα αιτήματα

    Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα εμπορικά πλοία αποφάσισε για την Πέμπτη...

    Πάτρα: Να συνεχιστεί το Πρόγραμμα Γυμναστικής ζητούν μέλη των τριών ΚΑΠΗ – Επιστολή στον Δήμαρχο

    Ανοικτή επιστολή-παράκληση απευθύνουν δημοσίως στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα...