Περιοδεία  Νεκτάριου Φαρμάκη στην Αιγιάλεια – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Στην Αιγιάλεια βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος συνοδευόμενος από τους Αντιπεριφερειάρχες Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο και Οικονομικής Πολιτικής, Πάνο Σακελλαρόπουλο, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας, Δημήτρη Καλογερόπουλο και συνεργάτες του.

    Κατά τη συνάντηση εξετάστηκε η πορεία των έργων που εκτελούνται στην περιοχή της Αιγιάλειας και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε μελλοντικούς σχεδιασμούς.

    «Η συνεργασία του πρώτου και δεύτερου βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι απαραίτητη τόσο για την πορεία των έργων που βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης, αλλά και όσων σχεδιάζονται προκειμένου σύντομα να ενταχθούν σε προγράμματα χρηματοδότησης. Πρόκειται για έργα που συνδέονται με την καθημερινότητα και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, όπως συντηρήσεις του οδικού δικτύου,  αναπλάσεις, έργα ύδρευσης» ανέφερε ο Περιφερειάρχης, αναγγέλλοντας το επόμενο βήμα της συνεργασίας:  «Σύντομα θα ανακοινώσουμε δράσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη και αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της πόλης του Αιγίου που σήμερα είναι εγκαταλειμμένο. Αυτή η εικόνα θέλουμε να αλλάξει με παρεμβάσεις  που δημιουργούν έναν  νέο ορίζοντα».

    Φλίγκος

    Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε περιοχές της Αιγιάλειας. Συγκεκριμένα βρέθηκε στις Καμάρες, τη Ροδοδάφνη, την Παραλία Αιγίου όπου βρίσκονται κτίρια της Περιφέρειας, στα Νικολέϊκα, το Διακοφτό, την Ακράτα και την Αιγείρα. Εκεί είχε τη δυνατότητα  να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς για έργα οδοποιίας, ύδρευσης και αντιπλημμυρικά που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε έχουν ανάγκη οι περιοχές.

    «Εργαζόμαστε για να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον για κάθε δήμο της Δυτικής Ελλάδας. Οι παρεμβάσεις μας, ακόμα και τοπικού χαρακτήρα, έχουν μεγάλη αξία. Γιατί η ανάπτυξη έρχεται και μέσα από τη βελτίωση της καθημερινότητας και του επιπέδου διαβίωσης των πολιτών» σημείωσε ο κ. Φαρμάκης.

     

    Περιοδεία  Νεκτάριου Φαρμάκη στην Αιγιάλεια - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...