Περιοδεία Πέτρου Ψωμά στον Ψαθόπυργο – φωτο

    Ημερομηνία:

    Αντιπροσωπεία του σπιράλ συνάντησε κατοίκους και κατέγραψε προβλήματα

    Με στόχο την καταγραφή τοπικών προβλημάτων ο Πέτρος Ψωμάς και αντιπροσωπεία του σπιράλ επισκέφτηκαν τον Ψαθόπυργο, περπάτησαν στους δρόμους της κοινότητας, συνάντησαν τοπικούς επιχειρηματίες και παράγοντες και συζήτησαν με κατοίκους και επισκέπτες. Η κατάσταση, δυστυχώς, δεν διέφερε πολύ από αυτή που είχε καταγράψει η δημοτική παράταξη κατά τη διάρκεια παλαιότερων επισκέψεων στην περιοχή αλλά και προεκλογικά.

    Το πρόβλημα του παραλιακού δρόμου παραμένει κυρίαρχο καθώς και το κυκλοφοριακό και οι ελλείψεις θέσεων στάθμευσης κατά τους μήνες αιχμής. Καταγράφηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία των παραλιακών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, θέματα αποχέτευσης, οδοποιίας και διάνοιξης οδών, προβλήματα έλλειψης χώρων αθλοπαιδιών και άλλα.

    ICECAP

    Κατά τις συναντήσεις στον Ψαθόπυργο τον Πέτρο Ψωμά συνόδευαν η δημοτική σύμβουλος Σοφία Στεφανοπούλου, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Θωμάς Σοφίας, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Δημήτρης Νταλαπέρας και το μέλος της παράταξης και διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Ψαθοπύργου Άννα Νικολάου. Κατά την περιοδεία οι άνθρωποι του σπιράλ συναντήθηκαν με επιχειρηματίες της εστίασης, με θαμώνες καταστημάτων, κατοίκους, παραθεριστές, λουόμενους καθώς και με τους εκπροσώπους του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου, Γιάννη Αλεξόπουλο (Πρόεδρο) και Παυσανία Θεοδωρακόπουλο (Αντιπρόεδρο).

    Το σπιράλ θα συνεχίσει τις περιοδείες στις παραλιακές κοινότητες του Δήμου Πατρέων καθ’ όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού.

    Περιοδεία Πέτρου Ψωμά στον Ψαθόπυργο - φωτο Περιοδεία Πέτρου Ψωμά στον Ψαθόπυργο - φωτο Περιοδεία Πέτρου Ψωμά στον Ψαθόπυργο - φωτο

     

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακόμη πιο κοντά COSMOTE και TELEKOM – Συνένωση για τα δύο brands

    Ενώνουν δυνάμεις COSMOTE και TELEKOM και παρουσιάσουν μαζί τη νέα ταυτότητα COSMOTE TELEKOM. Αξιοποιώντας...

    Η εμβληματική μπουτίκ της Louis Vuitton στο Μιλάνο

    Πέρασαν περισσότερα από τρία χρόνια εργασιών αποκατάστασης στο ιστορικό...

    Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Σε πλήρη λειτουργία η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στη Μεσσηνία

    Σε εμπορική λειτουργία βρίσκεται πλέον η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Καλλιρρόη...

    Ενημέρωση για τα εισιτήρια από την Παναχαϊκή

    Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ενημερώνει ότι η γενική είσοδος στην...