Περιπέτεια Πατρινού με τα ευτράπελα της ρήτρας – Πάροχος ζήτησε 1.121 ευρώ χωρίς εξηγήσεις…

    Ημερομηνία:

    Τα ευτράπελα που σημειώνονται καθημερινά, με τη ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, περιγράφει ο πολίτης Ευστάθιος Διον. Παπαλεξανδρόπουλος, σε επιστολή διαμαρτυρίας που απέστειλε στον πάροχο με τον οποίο είναι συμβεβλημένος και κοινοποίησε στην «Π».

    Στις 28.8.2021 υπέγραψε σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας χαμηλής χρέωσης, με σταθερό τιμολόγιο ημερήσιας κατανάλωσης 0,0785 ευρώ/Kwh και σταθερή τιμή νυχτερινής ενέργειας 0,0785 ευρώ/Kwh, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής.

    Στις 4.1.2022 συμφωνήθηκε η ενεργοποίηση πάγιας εντολής εξόφλησης λογαριασμών μέσω της πιστωτικής του κάρτας. Στις 10.5.2022 με μήνυμά του, ο πάροχος του ζήτησε να πληρώσει λογαριασμό 528,89 ευρώ. Εγινε διακανονισμός στις 19.5.2022 και ο κ. Παπαλεξανδρόπουλος θα πλήρωνε 158,67 ευρώ πρώτη δόση και άλλες 4 δόσεις των 93,00 ευρώ (συνολικά 530,67 ευρώ), πλέον του λογαριασμού.

    Στις 30.5.2022 πλήρωσε 158,67 ευρώ για τον διακανονισμό και στις 7.6.2022, ποσό 93,61 ευρώ και για κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Στις 19.6.2022 πλήρωσε 76,16 ευρώ για κατανάλωση ρεύματος και 93,00 ευρώ για δόση διακανονισμού.

    Ομως, στις 22.7.2022 με μήνυμά της, η εταιρεία του ζήτησε να πληρώσει άλλα 1.121,74 ευρώ, και όταν επικοινώνησε με τους εκπροσώπους της στην Πάτρα, του ανέφεραν ότι το τελευταίο οκτάμηνο «είχε μεγάλη κατανάλωση», περίπου 5.000 Kwh. Οικογένεια τετραμελής σε σπίτι με ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνα, ψυγείο, πλυντήρια, θερμοσίφωνα, κ.λπ.) πόση κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας πρέπει να έχει, διερωτάται ο κ. Παπαλεξανδρόπουλος, ο οποίος ανέστειλε την πάγια εντολή πληρωμής μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του και όπως αφήνει να εννοηθεί, οδεύει για αλλαγή παρόχου.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Ζητούνται νεκρά ή ζωντανά»: Στις Φιλιππίνες επικήρυξαν τα κουνούπια

    «May Piso sa Mosquito», δηλαδή «ένα πέσο ανά κουνούπι»...

    Νυχτερινά κέντρα: Ελεγχοι «ανά λεπτό» σε ποτά, πιάτα και λουλούδια από την ΑΑΔΕ

    Υπερόπλο στα χέρια της φορολογικής διοίκησης αναδεικνύεται η νέου...

    Όλες οι αλλαγές που πρέπει να προσέξετε για να ενταχθείτε στο «Ανακαινίζω – Νοικιάζω»

    Με νέα, αναβαθμισμένη εκδοχή τρέχει το πρόγραμμα «Ανακαινίζω – Νοικιάζω», το οποίο φέρνει αυξημένες επιδοτήσεις αλλά...

    Αλέξης Κούγιας: «Η υγεία μου δοκιμάζεται, αλλά δεν το βάζω κάτω» – Η ανάρτησή του στο Χ

    Σε μια ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ, σχετικά με την...
    Best Shop