Περιστέρι: «Ο επιδειξίας περίμενε την κόρη μου τρεις φορές στο μετρό της Ανθούπολης»

    Ημερομηνία:

    Όλο και περισσότερες καταγγελίες έρχονται στην δημοσιότητα για τον άνδρα που κυνηγάει και επιτίθεται σε γυναίκες στο Περιστέρι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όλες οι καταγγελίες ενδέχεται να αφορούν στον ίδιο άνδρα, όπως προκύπτει από τις περιγραφές των θυμάτων.

    Μητέρα θύματος μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στην τηλεόραση του Open ανέφερε πως η κόρη της έχει πέσει θύμα αυτού του άνδρα τρεις φορές μάλιστα, όπως τονίζει είναι ο ίδιος άνδρας με τον «δράκο» του Περιστερίου που επιτίθεται σε γυναίκες.

    «Ο επιδειξίας περίμενε την κόρη μου τρεις φορές στο μετρό της Ανθούπολης. Την πρώτη φορά, τρομοκρατήθηκε το παιδί, μπήκε στο σπίτι, τον είδε από την πόρτα που ήταν με κατεβασμένο παντελόνι», ανέφερε η μητέρα θύματος στην τηλεόραση του OPEN.
    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μαρίσσα Λαιμού: Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της 30χρονης στο Λονδίνο – Στην Αθήνα η ταφή

    Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, τελέστηκε το Σάββατο...

    Εθελοντικές αιμοδοσίες σήμερα Κυριακή από τον σύλλογο Χαλανδρίτσας

    Οι εποχές αλλάζουν  αλλά η ανάγκη για ζωή  παραμένει...

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ: Ενας κτηνοτρόφος έκρυβε την “ευλογιά” και προκάλεσε… χαμό στην Αχαϊα

    Μια χαρακτηριστική περίπτωση, η οποία καθρεφτίζει τις αρρυθμίες και...

    Πάτρα: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας λειτουργούν καθημερινά με...