Περπάτησαν Μαζί για το Ευ ζην ΕΣΠΦΑΑΠ  -ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ ΠΑΤΡΑΣ -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

    Ημερομηνία:

    Με εξαιρετική επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το «2ο Πέρασμα της Γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου Χαρίλαος Τρικούπης» που διοργάνωσαν ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Πατρών και το Πανελλήνιο Αθλητικό Σωματείο Γυναικών «Καλλιπάτειρα» παράρτημα Πάτρας, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών.

    Στη δράση, η οποία είχε στόχο την αύξηση της κινητικής δραστηριότητας, την ευαισθητοποίηση για το ευ ζην και την ανάπτυξη της γενικής φυσικής κατάστασης, συμμετείχαν περισσότεροι από 200 πολίτες κάθε ηλικίας, ενώ ξεχωριστή ήταν και η παρουσία του Αχαϊκού Ινστιτούτου Εκπαίδευσης Ενηλίκων με Ευρωπαίους πολίτες από τη Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιταλία, κ.α.

    Το σύνθημα της εκκίνησης του περιπάτου στη Γέφυρα έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Τάκης Αντωνόπουλος, η αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, Τότα Δανηγγέλη, η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας» Παράρτημα Πάτρας, Μαρία Μανουσάκη και η αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας, Ελένη Αλμπάνη.

    Οι συμμετέχοντες  έστειλαν μήνυμα για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος συνδέει τον αθλητισμό με την καθημερινότητά μας με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των πολιτών όλων των ηλικιών.

    Το 2ο Πέρασμα της Γέφυρας ξεκίνησε από τη δυτική προβλήτα του Ρίου και οι περιπατητές αφού διέσχισαν τη Γέφυρα έφθασαν στο Αντίρριο, όπου μετά από μία σύντομη περιήγηση στην περιοχή επέστρεψαν στο Ρίο.

    Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν καπελάκια με τα σήματα των δύο διοργανωτών Συλλόγων, οι οποίοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 3ο Πέρασμα της Γέφυρας, την πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου 2025.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δούκισσα Νομικού: Ποζάρει δίχως ίχνος μακιγιάζ με φόντο τους ουρανοξύστες στη Νέα Υόρκη

    Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη και σε μια σειρά από φωτογραφίες...

    Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η τρυφερή εικόνα που μοιράστηκε στο Instagram με τον μικρότερο γιο της

    Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση αποφάσισε να μοιραστεί ακόμα μια στιγμή που...

    ΠΑΤΡΑ: Δεύτερο περιστατικό με άνδρα που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τη θάλασσα

    Νέο περιστατικό στις Δάφνες με λουόμενο που χάνει τις...