«Πες τη λέξη» με τον Γιώργο Καραμίχο – Καλεσμένοι οι Σόφη Πασχάλη, Κώστας Κοκκινάκης, Μαριλένα Ράδου, Δημήτρης Σαράντος

    Ημερομηνία:

    Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στις 19:00, o Γιώργος Καραμίχος υποδέχεται στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη» τους Σόφη Πασχάλη, Κώστα Κοκκινάκη, Μαριλένα Ράδου, Δημήτρη Σαράντο.

    Στο νέο επεισόδιο θα απολαύσουμε απίστευτες μονομαχίες και θα παρακολουθήσουμε παιχνίδια μνήμης, αποκρυπτογράφηση κρυπτόλεξων, αλλά και μοναδικές ερωτήσεις γνώσεων βασισμένες στο ελληνικό αλφάβητο.

    Και οι δύο ομάδες στοχεύουν στη συγκέντρωση δευτερολέπτων, έτσι ώστε οι δύο αντίπαλοι παίκτες να οδηγηθούν στο μεγάλο τελικό γύρο, με όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο, και να διεκδικήσουν τόσο το χρηματικό έπαθλο του επεισοδίου, που είναι 1.000 ευρώ, όσο και το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», που μετά το προηγούμενο επεισόδιο όπου είχαμε τον νικητή που κέρδισε τις 42.000 ευρώ, ξεκινά πάλι από το ποσό των 1.500 ευρώ.

    Στο επεισόδιο της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, στις 19:00, οι μονομαχίες συνεχίζονται με στόχο το χρηματικό έπαθλο της θυρίδας του «Πες τη λέξη», το οποίο ανέρχεται στις 3.000 ευρώ.

    Φλίγκος

    Στο «Πες τη λέξη» κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.

     Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει.

    «Πες τη λέξη». Από αυτό το παιχνίδι δεν φεύγει κανείς χαμένος.

    Παρουσίαση: Γιώργος Καραμίχος
    Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
    Επιμέλεια περιεχομένου: Σοφία Λιλίτση
    Αρχισυνταξία: Νάσια Κόλλια
    Υπεύθυνη καλεσμένων: Δήμητρα Βουρδούκα
    Σκηνογραφία: Ιωάννης Αθανασιάδης
    Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
    Οργάνωση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
    Παραγωγή: GV Productions

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 88 μεγάλες συναυλίες αυτού του καλοκαιριού

    Το ανεπανάληπτο sold out του ΛΕΞ στο ΟΑΚΑ, η Μαρίνα Σάττι έτοιμη να πάει τάπα...

    Έρευνα: Δείξε μου την εποχή, να σου πω τη διάθεσή σου

    Οι εποχές επηρεάζουν τον άνθρωπο. Η εναλλαγή τους επιδρά...

    Οι πιο ευτυχισμένοι εργαζόμενοι στον κόσμο – Ποια θέση έχει η Ελλάδα

    Μια πρόσφατη έρευνα της iSelect αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις...

    Η γυναίκα που εδώ και δέκα χρόνια ζει χωρίς χρήματα: «Νιώθω πιο ασφαλής από τότε που δούλευα»

    Ίσως αυτή η φαινομενικά τολμηρή απόφαση να ήταν αποτέλεσμα...