Πέθανε 38χρονη μητέρα έπειτα από δάγκωμα του κατοικιδίου χάμστερ της οικογένειας

    Ημερομηνία:

    Μία 38χρονη μητέρα από την Ισπανία πέθανε αφού την δάγκωσε το κατοικίδιο χάμστερ της οικογένειας.

    Η γυναίκα κατάρρευσε έξω από ένα νοσοκομείο όπου πήγαινε με τα δύο παιδιά της ηλικίας 11 και 17 ετών για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες μετά το δάγκωμα. Το προσωπικό του νοσοκομείου έσπευσε να την βοηθήσει αλλά δεν κατάφερε να την κρατήσει στην ζωή.

    Σε αυτή την φάση δεν είναι ξεκάθαρο εάν το δάγκωμα του χάμστερ σχετίζεται με τον θάνατο της. Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η νεκροψία, ενώ τοπικό δικαστήριο ερευνά την υπόθεση του θανάτου της 38χρονης.

    Πάντως σε σπάνιες περιπτώσεις μπορούν να μεταφερθούν βακτήρια ή να προκληθεί αλλεργική αντίδραση από δάγκωμα χάμστερ. Γι’ αυτό δίνονται οδηγίες στους ιδιοκτήτες των τρωκτικών να πλένουν την πληγή τους.

    Στο παρελθόν υπήρξαν αναφορές για άτομα με αλλεργίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρές αναπνευστικές δυσκολίες μετά από δάγκωμα χάμστερ. Τον Μάιο του 2007 ένας άνδρας εισήχθη σε νοσοκομείο στο Redditch της Βρετανίας αφού έπαθε αλλεργικό σοκ μετά από δάγκωμα χάμστερ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΠΑΤΡΑΣ: Νέες δυνατότητες και επιλογές στις μετακινήσεις

    Νέες δυνατότητες και επιλογές στις μετακινήσεις για τους κατοίκους...

    Προφυλακίστηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου – Νέες αποδοκιμασίες – ΒΙΝΤΕΟ

    Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία της ενώπιον της...

    Βουτήξτε στις 10 από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα! Οι 5 από τις 10… στην Δυτική Ελλάδα

    Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να «απομονώσεις» δέκα μόνο...

    Έρχεται αστάθεια διαρκείας στις αγορές – Παράγοντες ανασφάλειας οι δασμοί, το πετρέλαιο και η «άτονη» παγκόσμια ανάπτυξη

    Σε φάση έντονης μεταβλητότητας και χωρίς σαφή κατεύθυνση εισέρχονται...