Πέθανε ανήλικη σε δομή μεταναστών στον Πειραιά – Συνελήφθη παιδίατρος για ανθρωποκτονία από αμέλεια

    Ημερομηνία:

    Στη σύλληψη μιας παιδιάτρου στον Πειραιά για ανθρωποκτονία από αμέλεια προχώρησαν οι Αρχές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης (5/12) η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ενημερώθηκε από νοσοκομείο σχετικά με τον θάνατο μιας ανήλικης, η οποία διέμενε σε δομή μεταναστών.

    Οι γονείς της ανήλικης κατηγορούν την παιδίατρο ότι δεν έκανε σωστά τη δουλειά της και δεν έκανε σωστή διάγνωση στο ανήλικο κορίτσι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

    Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της παιδιάτρου της δομής για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η παιδίατρος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελίας.

    Αναμένεται νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου της ανήλικης.

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

    «Απογευματινές ώρες (5/12/2024) η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά ενημερώθηκε από νοσοκομείο σχετικά με θάνατο ανήλικης, που διέμενε σε δομή μεταναστών.

    Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελική Αρχή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος παιδιάτρου της δομής για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

    Η κατηγορούμενη συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της αρμόδιας Εισαγγελίας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Τι θα γίνει στον παλιό σταθμό ΚΤΕΛ στην οδό Ζαϊμη; Τα σενάρια

    Σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί πλέον ο νέος σταθµός...

    Πληθαίνουν οι διαδικτυακές απάτες από εταιρείες-«φαντάσματα»

    Ραγδαία αύξηση των επενδυτικών απατών στο Διαδίκτυο παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, με...

    Το πάρκο για skaters στην Πάτρα… μάλλον αργεί πολύ!

    To έχουν ζητήσει εδώ και καιρό οι skaters της...

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό είναι το SMS απάτη που σας «κλέβουν» τα στοιχεία e – banking

    Τα μηνύματα περιέχουν έναν σύνδεμο τον οποίο αν τον...