Πέθανε η ηθοποιός Δέσποινα Νικολαΐδου – Η τελευταία εν ζωή «συμμαθήτρια» της Αλίκης Βουγιουκλάκη

    Ημερομηνία:

    Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Δέσποινας Νικολαΐδου. Η γνωστή ηθοποιός πέθανε σήμερα και η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο, στον Χολαργό, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στο Facebook.

    Φλίγκος

    «Ακόμα ένα αντίο σήμερα και θλίψη στην οικογένεια των ηθοποιών.. Η τελευταία εν ζωή συμμαθήτρια της Αλίκης Βουγιουκλάκη πολυτάλαντη Δέσποινα Νικολαΐδου και σύζυγος του αείμνηστου Γιώργου Μούτσιου δεν είναι πια κοντά μας.. Μέσα από τόσους ωραίους ρόλους θα την θυμόμαστε! στον Χολαργό 12.30 το Σάββατο ή εξόδιος ακολουθία.. Καλό ταξίδι από όλους μας», γράφει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

    ICECAP

    Ποια ήταν η Δέσποινα Νικολαΐδου

    Η Δέσποινα Νικολαΐδου αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Συμμετείχε σε ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

    Ο ρόλος της Ρούλας, της κολλητής φίλης της Λίζας Πετροβασίλη (Αλίκη Βουγιουκλάκη) στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο», αλλά και αυτός της Μαίρης – δύο χρόνια μετά – στη «Μοντέρνα Σταχτοπούτα» υπήρξαν χαρακτηριστικοί. Έχει λάβει μέρος σε ραδιοφωνικές εκπομπές και τηλεοπτικές σειρές.

    Σύζυγός της υπήρξε ο Γιώργος Μούτσιος, με τον οποίο είχαν μαζί θίασο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αntenna προσκεκλημένος στο επίσημο δείπνο του Εμίρη του Κατάρ προς τιμήν του Προέδρου των ΗΠΑ

    Στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Εμίρης του Κατάρ, Ταμίμ μπιν Χαμάντ...

    Αμαλιάδα: Ξεκινά και επίσημα ο επανέλεγχος Παναγιωτάκη από την Τριμελή Επιτροπή

    Και επίσημα ξεκινά ο επανέλεγχος της αιτίας θανάτου του...

    Πέθανε ο Κώστας Λυχναράς, σκηνοθέτης του «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Καφέ της Χαράς»

    Σε ηλικία 86 ετών άφησε την τελευταία πνοή του...

    Ο Χ. Μπονάνος στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων στα σχολεία της Αιγιάλειας

    Στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων στα σχολεία του Δήμου...