Πέθανε η ηθοποιός Καίτη Θεοχάρη

    Ημερομηνία:

    Η ηθοποιός πέθανε τον περασμένο Ιούλιο, όμως, την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε πριν από λίγες ώρες, με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας.

    Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

    «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo  πως έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ ευαίσθητη και πανέμορφη  ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβεύτρια από τα καλλιστεία του ‘65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδίστρια.

    Καίτη Θεοχάρη ..  Στην ταινία ΤΡΟΎΜΠΑ 67  του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχώς γλύτωσε από τη λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινέλλα απαγορεύτηκε.

    Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστεί πλάι στον Φούντα , με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπέτυ  Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε κ να την θυμηθείτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ξοδέψαμε περισσότερα από το εισόδημά μας – Αρνητική η αποταμίευση στην Ελλάδα

    Περισσότερα από το εισόδημά τους ξόδεψαν οι Ελληνες τους...

    Μονακό – Μπαρτσελόνα: Η ομάδα του Σπανούλη ετοιμάζεται για Άμπου Ντάμπι

    Η Μονακό δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του Game...

    Το πρώτο Briefing για τους πολίτες εγκαινίασε ο Παύλος Μαρινάκης (βίντεο)

    Ένα εναλλακτικό briefing εγκαινιάζει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ...

    Ο Ζελένσκι απαντά στον Τραμπ: Η Κριμαία ανήκει στην Ουκρανία

    Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι επανέλαβε χθες (25.04.2025) ότι...