Πέθανε η ηθοποιός Καίτη Θεοχάρη

    Ημερομηνία:

    Η ηθοποιός πέθανε τον περασμένο Ιούλιο, όμως, την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε πριν από λίγες ώρες, με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), Σπύρος Μπιμπίλας.

    Χαρακτηριστικά αναφέρει στην ανάρτησή του:

    «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα από την ανιψιά της @dinavacalo  πως έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιούλιο μια πολύ ευαίσθητη και πανέμορφη  ηθοποιός που ξεκίνησε θριαμβεύτρια από τα καλλιστεία του ‘65 , κι άφησε το στίγμα της στον κινηματογράφο και στο βινύλιο ως τραγουδίστρια.

    Καίτη Θεοχάρη ..  Στην ταινία ΤΡΟΎΜΠΑ 67  του Γρηγορίου ερμηνεύει ένα σπάνιας ομορφιάς τραγούδι του Μάνου Λοΐζου, που ευτυχώς γλύτωσε από τη λογοκρισία της Χούντας στην ταινία, γιατί ως δίσκος με την Μαρινέλλα απαγορεύτηκε.

    Μάλιστα στην ταινία πρωταγωνιστεί πλάι στον Φούντα , με δεύτερο γυναικείο όνομα την Μπέτυ  Αρβανίτη. Αξίζει να την ακούσετε κ να την θυμηθείτε. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η εύκολη σούπα με τα 3 υλικά, έτοιμη σε 15′

    Τον χειμώνα αγαπάμε τις σούπες και ψάχνουμε συνέχεια καινούριες και εύκολες...

    Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα

    Εχουν χυθεί τόνοι μελάνης για αυτά τα σκάνδαλα, έχουν...

    Το απόλυτο ταξίδι: 3 πολυτελή καταφύγια μέσα στη φύση σε Περού, Τανζανία, Ιρλανδία

    Οne-of-a-kind εμπειρίες διαμονής σε καταλύματα προορισμένα να μας φέρουν...

    Κόβεται το σεξ; Τι να κάνεις για να αυξήσεις τη διάθεσή σου

    Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε ότι η σεξουαλική μας ζωή...