Πέθανε ο αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου, Σπύρος

    Ημερομηνία:

    Πέθανε ο αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου, Σπύρος, σε ηλικία 94 ετών.

    «Είναι αλήθεια, ο μπαμπάς μου «έφυγε» τη Μεγάλη Πέμπτη μέσα στο γηροκομείο όπου τον είχαμε τους τελευταίους μήνες. Είχε πλήρη διαύγεια, μας έλεγε ιστορίες και με την θεία μου, την Ρένα και γενικά «έφυγε» ευτυχισμένος αν και είχε αρκετά προβλήματα υγείας» δηλώνει η κόρη του Σπύρου Βλαχόπουλου στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso.

    «Είμαι ευτυχισμένη που ο μπαμπάς μου θυμόταν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Και είμαι υπερήφανη που με βάπτισε η θεία Ρένα και φέρω το όνομα της» συμπληρώνει, επίσης, η Ρένα Βλαχοπούλου.

    Σε παλαιότερη του συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα, ο αείμνηστος Σπύρος Βλαχόπουλος είχε σημειώσει μεταξύ άλλων πως «για εμάς η Ρένα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί. Εκείνη μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε και να σπουδάσουμε […] Καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Η αδελφή μου δεν επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά. Είχε περιπέτειες στο να αποκτήσει παιδί».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΠΑΤΡΑΣ: Η αποτροπή χρήσης των αυτοκινήτων είναι ίσως η λύση στο πρόβλημα

    Περί τα 150.000 αυτοκίνητα κυκλοφορούν σήμερα στην Πάτρα, επιβαρύνοντας...

    Συγγραφέας έκανε παρουσίαση βιβλίου και… δεν πήγε κανείς – Δείτε τη viral ανάρτηση

    Η συγγραφέας Caytlyn Brooke βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε...

    Πάτρα: Προβλήματα που θα διορθωθούν στην πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

    Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο πεζοδρόμησης της οδού...

    Πανελλαδικές εξετάσεις 2025: Οι πρώτες εκτιμήσεις για βαθμολογίες και βάσεις

    Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων των μαθημάτων γενικής παιδείας...