Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής

    Ημερομηνία:

    Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Ο Χρήστος Κυριαζής γεννήθηκε το 1953 στον Πειραιά και μεγάλωσε στα Καμίνια. Ο πατέρας του εργαζόταν ως επιπλοποιός και λόγω της οικογενειακής παράδοσης κι εκείνος έμαθε τη τέχνη. Ποτέ όμως δεν έκρυψε την αγάπη του για τη μουσική. Στην διάρκεια της ζωής του το όνομά του συνδέθηκε και με την κατασκευή επίπλων.

    Σε ηλικία 12 ετών πήρε μία χειροποίητη κιθάρα κι άρχισε να προσπαθεί μέσα από αυτήν, να μάθει τις νότες. Πέντε χρόνια αργότερα, έπαιζε με ένα μικρό rock συγκρότημα σε καφετέριες και ζαχαροπλαστεία της εποχής.

    Δημιουργός και μέλος του Συγκροτήματος «Πρόκες» (1972) και προηγουμένως, των Συγκροτημάτων «Mirabilis Zalapa» και «What a pity». Κατόπιν έφυγε για σπουδές στην Ιταλία. Όταν επέστρεψε, στράφηκε προς τη λαϊκή μουσική.

    Ο δίσκος που φέρει τον τίτλο της μεγάλης επιτυχίας του «Μου θυμίζεις τη μάνα μου» (1992) έγινε «πλατινένιος», ξεπερνώντας τις 125.000 αντίτυπα!

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναστενάζετε συνέχεια; Τι κρύβει αυτή η συνήθεια και τι σημαίνει για την υγεία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bd%ce%ac%ce%b6%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%ad%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b9-%ce%ba%cf%81%cf%8d%ce%b2%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%ae/

    Ανάλυση Axios: Ο Μασκ έχει τα χρήματα, αλλά ο Τραμπ έχει την εξουσία

    Την παγκόσμια κοινότητα έχει απασχολήσει η πρόσφατη διαμάχη μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με...

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετείχε στη NAFSA Annual Conference & Expo 2025

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών, πιστό στις αρχές της εξωστρέφειας και της...

    Κολομβία: Δολοφονική επίθεση σε υποψήφιο πρόεδρο – Τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι, συνελήφθη 15χρονος

    Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε το Σάββατο ο υποψήφιος για την...