Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

    Ημερομηνία:

    Πέθανε σε ηλικία 77 ετών ο δημοσιογράφος, συνεκδότης της εφημερίδας “Το Ποντίκι” και πρώην διευθυντής της εφημερίδας “Καθημερινή”, Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος.

    Ο Κωνσταντίνος Ι. Αγγελόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Σπούδασε σχέδιο στο Παρίσι (1964-1967) και Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ από το 1976 εργάστηκε ως δημοσιογράφος. Υπήρξε πολιτικός συντάκτης των εφημερίδων “Ελευθεροτυπία”, “Πρώτη” και “Καθημερινή”, όπου διετέλεσε αρχισυντάκτης αλλά και διευθυντής (2004-2006).

    Υπήρξε συνεκδότης της εφημερίδας “Το Ποντίκι” (1980-1990) και δίδαξε (1992-1996) ανάγνωση της πολιτικής επικαιρότητας στο εργαστήριο του θεατρικού Οργανισμού “Εστία”.

    Από το 2003 έως το 2004 ήταν ραδιοφωνικός σχολιαστής στον σταθμό “Σκάι” ενώ υπήρξε αρθρογράφος στον “Κόσμο του Επενδυτή” και είχε συνεργαστεί με το ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

    Υπήρξε συνεργάτης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής ενώ έχει συγγράψει το βιβλίο “Οι άρχοντες της παρακμής” στο οποίο προσπαθεί να εξηγήσει με απλά λόγια την λειτουργία του πολιτικοοικονομικού συστήματος των “μεγάλων συμφερόντων” στην Ελλάδα καθώς και γιατί τα κόμματα εξουσίας παραμένουν γαντζωμένα στις γερασμένες πελατειακές πολιτικές τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Aποχαιρετιστήρια ομιλία του στη Βουλή – «Αποχωρώ υπερήφανα»

    Την τελευταία του ομιλία, από το βήμα της Ολομέλειας...

    Επιμελητήριο Αχαΐας: «Ο κ. Ποταμίτης υπονομεύει τη συνεργασία Περιφέρειας – Επιμελητηρίου για την κρουαζιέρα»

    Σε ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας, αναφέρονται τα εξής: Σε συνέχεια...

    Πάτρα: Έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Παρασκευή

    Έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη...

    Ιόνιο: Το υπεράκτιο οικόπεδο «Μπλοκ 2» εισέρχεται στη 2η φάση ερευνών για υδρογονάνθρακες

    Επίσημη γνωστοποίηση για τη συνέχιση των ερευνητικών εργασιών στην...