Πέθανε ο Νίκος Μπούκας

    Ημερομηνία:

    «Με συναισθήματα θλίψης και οδύνης πληροφορηθήκαμε τον ξαφνικό θάνατο του καθηγητή κ.Νικολάου Μπούκα. Ο κ. Μπούκας υπηρέτησε για αρκετά χρόνια στο πρώην ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και ήταν προϊστάμενος στο Τμήμα Τεχνολογίας ήχου και Μουσικών Οργάνων που είχε έδρα στο Ληξούρι.
    Ένα τμήμα που αγάπησε και υπηρέτησε με ζήλο και υποδειγματική ακαδημαϊκή υπευθυνότητα.
    Αμέτρητες οι φορές που είχαμε συνεργαστεί, πάντα με κύριο μέλημά του την άψογη λειτουργία του Τμήματος.
    Χαρακτηριστική όμως για την ποιότητά του ως ανθρώπου και καθηγητή ήταν η αγαστή συνεργασία του με τους φοιτητές που τον σέβονταν και τον εκτιμούσαν και αυτό φαινόταν σε κάθε τελετή αποφοίτησης!! Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» αναφέρει το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου.

    Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας

    «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον καλό φίλο και εξαίρετο συνάδελφο Νίκο Μπούκα. Κατά τη συνεργασία μας είχαμε την ευκαιρία να ωφεληθούμε από το επιστημονικό του κύρος και να εκτιμήσουμε την ευγένεια του χαρακτήρα του. Ο Νίκος Μπούκας αφιέρωσε μεγάλο μέρος του έργου του στη διάσωση και την ανάδειξη του μουσικού πολιτισμού της Κεφαλονιάς και η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό.
    Σύσσωμο το προσωπικό του Τμήματος ΨΜΕ του Ιονίου Πανεπιστημίου εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ψωμί στην Ελλάδα μέσα από σπάνιο φωτογραφικό υλικό

    Το πρώτο ψωμί που φτιάχτηκε πιθανόν να ήταν μια...

    Ανταρκτική: Η συναρπαστική διαδρομή προς το απόλυτο ταξίδι μιας ζωής

    “Η περιπέτεια είναι απλά ένας κακός σχεδιασμός” είχε γράψει...

    Πώς θα αυξήσετε τη διάθεση για πρωινό σεξ

    Έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι, με μία επιπλέον ώρα ύπνου, οι...

    Παιδί ισχυρίστηκε ότι το απήγαγαν εξωγήινοι: «Ήταν τεράστιοι και είχαν πράσινα μάτια»

    Το περιστατικό αυτό έχει τραβήξει την προσοχή τόσο των...