Πέθανε παλιός ηθοποιός του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας – Μόλις στα 43 του

Ημερομηνία:

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 μόλις ετών ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός. Είχε συνεργαστεί και με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, στην παράσταση “Η φάρμα των ζώων”

Τον θάνατό του επιβεβαίωσε μητέρα του μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook. «Αυλαία», σημείωσε χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες από την καλλιτεχνική πορεία του Γιάννη Δενδρινού.

Την είδηση σχολίασε λίγο αργότερα και ο Χάρης Τζωρτζάκης μέσα από ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετώντας τον συνάδελφο και φίλο του με λόγια γεμάτα συγκίνηση.

«Καλό ταξίδι, ρε Γιαννάκη. Μας τσάκισε το φευγιό σου», έγραψε ο Χάρης Τζωρτζάκης μεταξύ άλλων.

Ο Γιάννης Δενδρινός γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Είχε επίσης σπουδάσει στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ ασχολήθηκε και με το τραγούδι, κάνοντας σπουδές στο κλασικό και σύγχρονο ρεπερτόριο.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Ηλεκτροσόκ» για 4 ζώδια – «Ο Ανάδρομος Ερμής φέρνει τα πάνω-κάτω μέχρι τις 13 Νοεμβρίου»

Ετοιμαστείτε, γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και μέχρι τις...

e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως και τις 6 Νοεμβρίου

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης σε...

Πάτρα: από τις δομές φιλοξενίας περνούν περίπου 50 με 60 άνθρωποι

Με την έλευση του χειμώνα αυξάνεται ο αριθμός των...

Πάτρα: Με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Κέντρο Υγείας της Άνω Πόλης (Φώτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης εκδήλωση...