Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο αθλητικογράφος Νίκος Τζαντζαράς

    Ημερομηνία:

    «Έφυγε» από την ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Τζαντζαράς σε ηλικία 54 ετών.

    Ο γνωστός αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης εδώ και 1,5 χρόνο έδινε «μάχη» με τον καρκίνο και τελικά σήμερα (7/5) κατέληξε.

    Ο Νίκος Τζαντζαράς γεννήθηκε το 1970 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε το 1986 ως «πειρατής». Εργάστηκε αρχικά στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», καθώς επίσης και στα: Αθλητική Μακεδονία Θράκης, Αθλητικό Metropolis, Δημοτικό Ραδιόφωνο Καλαμαριάς, Μetrosport, Ωμέγα τηλεόραση, Alpha TV, Ήλιο των Σπορ, Libero, Arena FM, City of Primo και πλήθος ιστοσελίδων. Είχε συνεργαστεί και με το gazzetta.gr.

    Η κηδεία του θα τελεστεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.

    Τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου Τζαντζαρά, εξέφρασαν η ΠΑΕ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και Κυριάκος Κυριάκος, μέσω των λογαριασμών τους στα social media.

    «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Τζαντζαρά που έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τη γνωστή του γενναιότητα. Ο Νίκος υπήρξε ένας ντόμπρος, έντιμος και αθεράπευτα ρομαντικός ΠΑΟΚτσής, που με την χαρακτηριστική του φωνή γαλούχησε ραδιοφωνικά τους ακροατές του να σκέφτονται κριτικά και να υποστηρίζουν την ομάδα μας σε όλες τις μάχες για ανεξαρτησία σε όλα τα επίπεδα. Το κενό του είναι δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι Νίκο…», έγραψε χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

    Ο Νίκος Τζαντζαράς έφυγε σήμερα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, μετά από μία γενναία και αξιοπρεπή μάχη.
    Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

    Τέλος η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανάφερε:

    «Ο Νίκος Τζαντζαράς έφυγε σήμερα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, μετά από μία γενναία και αξιοπρεπή μάχη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Μία στις τρεις γυναίκες έχει βιώσει ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

    Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες,...

    «Πού είναι η Μέλοντι;»: Επί 35 μέρες, η Αμερική ψάχνει ένα 9χρονο κορίτσι – Η μητέρα της ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε,...

    Η εννιάχρονη Μέλοντι Μπάζαρντ αγνοείται για περισσότερο από έναν μήνα. Η...

    Το σχέδιο Τραμπ για τη λήξη του πολέμου στην Ουκρανία: Παραχώρηση εδαφών και μείωση του στρατού

    Το σχέδιό τους για τον τερματισμό του πολέμου διαμήνυσαν...

    Από τα εξώδικα Δημητριάδη έως τις μηνύσεις Λαζαρίδη- Η οργανωμένη στοχοποίηση γυναικών του ΠΑΣΟΚ από τον στενό κύκλο του Πρωθυπουργού

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη Δημοσιογράφος – αν. Γραμματέας Τομέα Επικοινωνίας ΠΑΣΟΚ Από...