Πέθανε ξαφνικά ο γνωστός κοσμηματοπώλης, Φώτης Πονηρός

    Ημερομηνία:

    «Έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή ο γνωστός κοσμηματοπώλης Φώτης Πονηρός σε ηλικία 40 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και αφήνοντας πίσω το μόλις 8 μηνών παιδάκι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή.

    Ο Φώτης Πονηρός, ο νεότερος από τα δύο αδέρφια της οικογένειας -τρίτη γενιά στην εταιρεία Poniros- χαρακτηρίστηκε από το άσβεστο πάθος του για τη σχεδίαση κοσμημάτων και δραστηριοποιείτο επαγγελματικά σε Μύκονο και Σαντορίνη.

    Ακολουθώντας τα βήματα της οικογενειακής παράδοσης, η αγάπη του για τα κοσμήματα εκδηλώθηκε σε πολύ νεαρή ηλικία και στη συνέχεια σπούδασε γεμολογία και σχεδίαση κοσμημάτων στο Γεμολογικό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας.

    Γεμάτος έμπνευση και αφοσίωση στη δουλειά του, ο Φώτης Πονηρός μπορούσε να υπερηφανεύεται για την εμπιστοσύνη και την προτίμηση που του έδειχναν οι VIP πελάτες του. Θεωρούνταν -και όχι άδικα- ως ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα στη διεθνή σκηνή κοσμημάτων.

    Ο 40χρονος κοσμηματοπώλης, η φωτογραφία του οποίου μαζί με τα άλλα δύο αδέρφια του κοσμούσε το περιοδικό της Aegean, άφηνε ένα ξεχωριστό αποτύπωμα σε κάθε κομμάτι που σχεδίαζε. Κοσμήματα εξαιρετικά και τόσο σωστά ισορροπημένα σχεδιαστικά, ώστε να μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση και να συνοδεύουν κάθε στιγμή της γυναίκας.

    Για τον Φώτη Πονηρό, η φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του σχεδιασμού κοσμημάτων αφορούσε στο «να σπας» τους φραγμούς, και τα διεθνή του επιτεύγματα φανέρωναν ακριβώς αυτό.

    Ο Φώτης, μαζί με τον αδελφό του, είχε λάβει βραβείo σχεδιασμού επί έξι συνεχόμενες χρονιές στα διεθνή βραβεία «Giuseppe Sciacca» (από το 2012 έως και το 2017), για την αριστεία στον σχεδιασμό κοσμημάτων.

    «Ήταν ένας αληθινός φίλος» – Η συλλυπητήρια ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

    Τη θλίψη της για την απώλεια του κοσμηματοπώλη της Μυκόνου εξέφρασε και η Κατερίνα Μονογυιού, συμμεριζόμενη απόλυτα τον πόνο της οικογένειάς του και ευχόμενη θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

    «Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα ότι έφυγε από κοντά μας για την πόλη των αγγέλων ο Φώτης Πονηρός, ένας αληθινός φίλος, έντιμος άνθρωπος, οικογενειάρχης και δραστήριος επιχειρηματίας.
    Ο Φώτης θα είναι για πάντα στις καρδιές μας ως ένας άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, μεράκι και εργατικότητα.
    Συναισθάνομαι απόλυτα πόσο οδυνηρό είναι όταν ένας νέος άνθρωπος φεύγει και αφήνει πίσω την οικογένεια του.
    Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του, κουράγιο και δύναμη. Εύχομαι να έχει Καλό Παράδεισο.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Απεγκλωβίστηκε μετά από 14 ημέρες ο 55χρονος – «Κατέβηκα με σχοινιά μαζί με τα πράγματα μου, κόντεψα να πεθάνω»

    Μετά από 14 ημέρες που παρέμενε εγκλωβισμένος εξαιτίας  κατολίσθησης που έφραξε...

    Γιάννης Πλούταρχος: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην stalker του τραγουδιστή

    Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το Δικαστήριο στην 48χρονη γυναίκα...

    Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο Buongiorno: «Έχω ένα θέμα μια πάθηση στα μάτια»

    Η παρουσιάστρια είχε ένα θέμα με το μάτι της,...

    Δυτική Αχαϊα: Εντοπίστηκαν… ανύπαρκτα πρόβατα!

    του Αχιλλέα Ροδίτη Οργιάζει η υπόθεση των ανύπαρκτων δηλωμένων αιγοπροβάτων...