Πέτρος Φιλιππίδης: Διεκόπη για τις 5 Δεκεμβρίου η δίκη του

    Ημερομηνία:

    Σε διακοπή για τις 5 Δεκεμβρίου οδηγήθηκε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας ενώπιον του οποίου δικάζεται σε δεύτερο βαθμό ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, λόγω της απουσίας μιας εκ των δύο γυναικών για τις οποίες σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί συνολικά σε κάθειρξη 8 ετών.

    Ο ηθοποιός κάθισε στο εδώλιο έχοντας στο πλευρό του και σήμερα τη σύζυγό του.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί ένοχος και είχε καταδικαστεί κατά συγχώνευση σε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

    Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια μετά την καταδίκη του αφέθηκε ελεύθερος καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να δώσει αναστολή εκτέλεσης της ποινής του μέχρις ότου κριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

    Τότε, το ίδιο δικαστήριο είχε αθωώσει τον ηθοποιό από το αδίκημα του βιασμού με θύμα μια ακόμα συνάδελφο του, πράξη που ο κατηγορούμενος αρνήθηκε απολογούμενος ότι είχε τελέσει ,όπως και τις δύο απόπειρες βιασμού για τις οποίες εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η δίκη αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον ηθοποιό καθώς από το αποτέλεσμα της θα εξαρτηθεί και η ποινική του μεταχείριση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επετειακή παράσταση στο Περί Σκιών από τον Χρήστο Πατρινό: «Ο Καραγκιόζης στην επανάσταση και οι ήρωες του 1821»

    Αφιέρωμα στην επανάσταση του ’21 με ηρωική-πατριωτική παράσταση θα...

    Εθελοντική αιμοδοσία στην Κρήνη την Κυριακή

        Ό Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας ...

    Ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η Βουπρασία… απέκτησαν δημοτική αστυνομία – φωτο

    Ιστορική Πρεμιέρα για τη Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ​Πραγματοποιήθηκε...

    ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ για Οδοντωτό: Να επιστρέψει στις ράγες άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...