Προσωπικές εξομολογήσεις έκανε ο Πέτρος Κουσουλός, μιλώντας στο podcast «Talk to M» της Μαρίας Αντωνά. Ο δημοσιογράφος του OPEN αναφέρθηκε στην ευτυχισμένη ζωή που έχει δημιουργήσει με τη δεύτερη γυναίκα του, την Ευαγγελία Γκαράνη, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι βίωσε δύσκολες ώρες όσο ήταν παντρεμένος με την Όλγα Ζαφειροπούλου.
Ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε ακόμα ότι δε βοηθάει καθόλου στις δουλειές του σπιτιού, τονίζοντας ότι πετάει τα ρούχα του από δω και από κει, ενώ παράλληλα ο ίδιος λείπει πολλές ώρες από το σπίτι του, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Επίσης, ο γνωστός δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι δε βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και πετάει τα ρούχα του εδώ και εκεί.
«Στο σπίτι δεν βοηθάω ποτέ. Τα πετάω όλα, χύμα! Την μπλούζα, το μποξεράκι, τα βγάζω, τα πετάω όλα. Τα μαζεύει όλα η γυναίκα μου και η γυναίκα που έχουμε (για να βοηθάει). Για να αποσυμπιέζομαι κάνω πάρα πολύ γυμναστική, μποξ, πυγμαχία, τρέξιμο και διαλογισμό», είπε χαρακτηριστικά.
