Πέτρος Κουσουλός για την επίθεση Κούγια στον Νίκο Νικολετάκη: “Δεχόμαστε απίστευτο bullying από τον συνήγορο της Πισπιρίγκου”

    Ημερομηνία:

    Λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε στον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Μπαμ» και του ereportaz.gr Νίκο Νικολετάκη.
    Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε κατά του δημοσιογράφου, τον οποίο εξύβρισε και χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του διευθυντή της εφημερίδας, Πέτρο Κουσουλό.

    «Εσύ έγραψες αυτό το κατάπτυστο άρθρο για εμένα;», ρώτησε τον δημοσιογράφο ο Αλέξης Κούγιας, με τον Νίκο Νικολετάκη να απαντά όχι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δικηγόρος προσπάθησε να τον χτυπήσει στη μύτη και να τον χαστουκίσει, ενώ ένας αστυνομικός επενέβη και απομάκρυνε τον ποινικολόγο.

    Μιλώντας στο MEGA ο Πέτρος Κουσουλός ξεκαθάρισε πως θα υποβάλλουν μήνυση κατά του Αλέξη Κούγια.

    Φλίγκος

    «Τη Δευτέρα θα κατατεθεί μήνυση σε βάρος του Αλέξη Κούγια και θα έχει την ευκαιρία στα δικαστήρια να απολογηθεί για όλα αυτά τα οποία είπε και γι’ αυτή την απρόκλητη επίθεση. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, αλλά με την ελευθερία του Τύπου. Εάν φτάσουμε στο σημείο δικηγόροι μέσα στις δικαστικές αίθουσες να επιτίθενται σε δημοσιογράφους, να τους προπηλακίζουν, να επιχειρούν να τους χτυπήσουν, να εξυβρίζουν άλλους δημοσιογράφους χωρίς να κουνιέται φύλλο, τότε νομίζω πως από την 108η θέση που βρισκόμαστε στην ελευθερία του Τύπου θα βουλιάξουμε ακόμα περισσότερο», δήλωσε.

    Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε λόγο για «χλιαρή αντίδραση» εκ μέρους των αστυνομικών, καθώς του μετέφεραν ότι η παρέμβασή τους δεν ήταν άμεση.

    «Από τη στιγμή που ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπόθεση της Πάτρας όσοι ασχολούμαστε με την υπόθεση υφιστάμεθα ένα απίστευτο bullying. Αυτό το bullying που θέλει να επιβάλει δεν θα περάσει. Αυτό το διαρκές slap σε δημοσιογράφους δεν θα περάσει. Εάν νομίζει ότι έχει το ακαταδίωκτο ή σε κάθε περίπτωση το ακαταλόγιστο, νομίζω ότι θα διαψευθεί πολύ σύντομα», σχολίασε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...