Πιερρακάκης: Μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο σε όλα τα σχολεία οι διαδραστικοί πίνακες

    Ημερομηνία:

    Μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχουν φτάσει σε όλα τα σχολεία της χώρας, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι διαδραστικοί πίνακες, οι οποίοι, όπως είπε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης, θα βοηθήσουν να γίνεται πιο ενδιαφέρον το μάθημα, για τους μαθητές.

    Οι διαδραστικοί πίνακες έχουν ήδη αρχίσει να φτάνουν στα σχολεία και τη λειτουργία ενός τέτοιου είδε από κοντά ο κ. Πιερρακάκης που επισκέφτηκε το πρότυπο γυμνάσιο και λύκειο Ηρακλείου.

    «Είχα την ευκαιρία, μαζί με τους συνεργάτες μου να συνομιλήσω με τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές για το πώς αξιοποιείται ο διαδραστικός πίνακας στην εκπαιδευτική διαδικασία», είπε ο κ. Πιερρακάκης στις δηλώσεις του, προσθέτοντας ότι «αν και πρωταγωνιστής στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι και οφείλει να είναι ο καθηγητής και ο δάσκαλος, αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο που πρέπει να παίξει και η τεχνολογία, για να κάνει το μάθημα πιο ενδιαφέρον και να βοηθήσει τον καθηγητή και το δάσκαλό στη δουλειά του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Μαρία Σολωμού δηλώνει «καλοκαιρινός τύπος» και φωτογραφίζεται με ροζ μπικίνι στην Πάρο

    Τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο απόλαυσε η Μαρία Σολωμού,...

    Στη Βουλή η Καρυστιανού – Κατέθεσε 1,3 εκατομμύρια υπογραφές για την κατάργηση του άρθρου 86 του Συντάγματος

    Στη Βουλή προσήλθε η κυρία Μαρία Καρυστιανού προκειμένου να καταθέσει αίτημα...

    Αποθέωση για τους Green Day στο ΟΑΚΑ: Χιλιάδες θεατές στην πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα

    Για πρώτη φορά στην καριέρα τους, οι Green Day εμφανίστηκαν ζωντανά...