Πιέσεις στον βασιλιά Κάρολο να πετάξει εκτός παλατιού τη Φέργκιουσον λόγω των σχέσεών της με τον Επσταϊν

    Ημερομηνία:

    Πληθαίνουν οι φωνές στη Βρετανία που ζητούν από τον βασιλιά Κάρολο να πετάξει τη Σάρα Φέργκιουσον τόσο από τη βασιλική οικογένεια όσο και από το παλάτι στο οποίο ζει με τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Αντριου, μετά τις αποκαλύψεις ότι ήταν «κ@λος και βρακί» με τον Τζέφρι Επσταϊν, την ώρα που δημόσια έλεγε ότι είχε κόψει οποιαδήποτε σχέση μαζί του.

    Την 65χρονη δούκισσα της Υόρκης, η οποία ακόμη συμμετέχει στις ιδιωτικές εκδηλώσεις της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, «έκαψαν» e-mails που έστειλε στον Επσταϊν, στα οποία τον αποκαλούσε «εξαίρετο φίλο», αλλά και φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είχε πολύ στενές σχέσεις όχι μόνο με τον καταδικασμένο παιδόφιλο, αλλά και με το προσωπικό του αρχοντικού του στη Νέα Υόρκη, σημάδι ότι το επισκεπτόταν συχνά.

    Πιέσεις στον βασιλιά Κάρολο να πετάξει εκτός παλατιού τη Φέργκιουσον λόγω των σχέσεών της με τον Επσταϊν
    Η Σάρα Φέργκιουσον με τον πρίγκιπα Αντριου

    Τον Μάρτιο του 2011, η Σάρα Φέργκιουσον αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη όταν αποκαλύφθηκε ότι πήρε 17.210 ευρώ από τον Επσταϊν. «Δεν θέλω να έχω ποτέ ξανά καμία σχέση με τον Τζέφρι Επσταϊν» δήλωσε τότε, αλλά έναν μήνα αργότερα, όπως αποκάλυψε η «Sun», έστειλε e-mail στον Επσταϊν στο οποίο του ζητούσε «συγγνώμη» για όσα είπε.

    Πιέσεις στον βασιλιά Κάρολο να πετάξει εκτός παλατιού τη Φέργκιουσον λόγω των σχέσεών της με τον Επσταϊν

    «Ησουν πάντα ένας πιστός, γενναιόδωρος και εξαίρετος φίλος για μένα και την οικογένειά μου» έγραψε η δούκισσα και συνέχισε: «Ξέρω ότι σε απογοήτευσα τρομερά». Σαν να μην έφτανε αυτό, η «Daily Mail» «ψάρεψε» στο facebook φωτογραφίες που δείχνουν τη Φέργκιουσον αγκαλιά με τον οδηγό του Επσταϊν Τζότζο Φοντανίγια, αλλά και με την οικονόμο του Επσταϊν στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη, Τζαν Λιν Φοντανίγια, αποδεικνύοντας ότι η δούκισσα τους γνώριζε καλά.

    Πιέσεις στον βασιλιά Κάρολο να πετάξει εκτός παλατιού τη Φέργκιουσον λόγω των σχέσεών της με τον Επσταϊν
    Η δούκισσα με την οικονόμο του Επσταϊν

    Πήγαν να τον… αυτοκτονήσουν

    Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS υποστηρίζει ότι η απόπειρα αυτοκτονίας που, σύμφωνα με την αμερικανική Εισαγγελία, έκανε στη φυλακή ο Τζέφρι Επσταϊν, 18 ημέρες προτού βρεθεί νεκρός στο κελί του, στην πραγματικότητα ήταν απόπειρα δολοφονίας. Το ρεπορτάζ επικαλείται σημειώματα σωφρονιστικών υπαλλήλων, στα οποία υποστηρίζουν ότι, όταν συνήλθε ο Επσταϊν, κατήγγειλε ότι ο συγκρατούμενός τους, ένας πρώην αστυνομικός καταδικασμένος για φόνο, προσπάθησε να τον πνίξει περνώντας ύφασμα γύρω από τον λαιμό του. Αργότερα, ο Επσταϊν υποστήριξε ότι δεν θυμόταν τι είχε συμβεί.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θλίψη στην Καβάλα: Πέθανε ξαφνικά η πολύτεκνη μητέρα που εργαζόταν στην καθαριότητα και είχε γίνει viral στο TikTok

    Θλίψη προκάλεσε στην Καβάλα ο θάνατος πολύτεκνης υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου. Η Ελένη Καρασταμάτη...

    Το ξέσπασμα του Κώστα Σβόλη

    Εγραψε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας: Ο κόκκινος φασισμός για...

    Πάτρα: Αυτή είναι η κατάσταση των οικονομικών του Δήμου – Η εισήγηση του Δ. Πλέσσα

    Στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, που πραγματοποιήθηκε...

    Καλάβρυτα: Εργασίες αποκατάστασης και που θα γίνουν

    Εργασίες αποκατάστασης της Οδοποιίας του πρώην Δήµου Αροανίας εκτελεί...