Πήγε στην τράπεζα και της έλειπαν… 38000 ευρώ!

    Ημερομηνία:

    Η Καθαρά Δευτέρα βρίσκει τη γυναίκα στο Ηράκλειο σε απόγνωση. Χωρίς να το καταλάβει έδωσε πρόσβαση στους απατεώνες σε τραπεζικό της λογαριασμό και διαπίστωσε πως τον είχαν αδειάσει. Σήκωσαν 38.000 ευρώ χωρίς να εμφανίσουν σε κανένα σημείο τα ίχνη τους, με τις έρευνες της αστυνομίας να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά απάτης από επιτήδειους που αδειάζουν τους λογαριασμούς Κρητικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο θύμα είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο.

    Η ίδια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιον άγνωστο ο οποίος την εξαπάτησε, πείθοντάς την να του δώσει τους κωδικούς της. Στη συνέχεια είδε ότι από τον προσωπικό της λογαριασμό που διαθέτει στην τράπεζα έλειπαν 38.000 ευρώ.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία ήδη ερευνά το θέμα ενώ για άλλη μία φορά εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δίνουν σε κανέναν προσωπικούς κωδικούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Skye Sutton σε σκάφος στην ακτή Αμάλφι

    Η Skye Sutton μας δείχνει τα εντυπωσιακά οπίσθια της...

    Συνταγή για παραδοσιακή τυροκαυτερή με φέτα και πιπεριά

    Η τυροκαυτερή είναι κλασικό ορεκτικό της ελληνικής κουζίνας. Η...

    Κινούμαι Ηλεκτρικά: Πότε η επιδότηση μπορεί να φτάσει έως €4.500 – Ποια κριτήρια θα ισχύσουν

    Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών προχωρά στην επανεκκίνηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με...

    Αυτή είναι η καλύτερη ώρα να ανεβείτε στη ζυγαριά – Τέσσερα tips για ακριβείς μετρήσεις

    Δεν είναι ανάγκη να φοβάστε την ένδειξη στη ζυγαριά....