Πικάντικες λεπτομέρειες για τον γάμο του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση – «Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι»

    Ημερομηνία:

    Ένας από τους γάμους που απασχόλησε περισσότερο τη φετινή σεζόν ήταν αυτός της Ιλάειρας Ζήση και του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Κύπρο.

    Το νεόνυμφο ζευγάρι δεν έχασε καιρό και βρέθηκε για το μήνα του μέλιτος στον εξωτικό Μαυρίκιο, και από εκεί βρέθηκε σε απευθείας σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκαλύπτοντας και τις πρώτες λεπτομέρειες μετά το γάμο τους.

    Τι αποκάλυψαν οι ίδιοι

    «Περίμεναν όλοι να του πατήσω το πόδι κι εγώ γύρισα και τον φίλησα» αποκάλυψε η Ιλάειρα Ζήση.

    «Το γλέντι τελείωσε ξημερώματα. Νομίζω 5 πήγαμε σπίτι. Κοιμάσαι μετά και βλέπεις και όνειρα. Μείναμε 48 ώρες στο κρεβάτι μετά τον γάμο, δεν μπορούσαμε να σηκωθούμε, ήταν τόση πολλή η κούραση. Μιας και ήμασταν στο κρεβάτι κάναμε και άλλα πράγματα, αλλά κυρίως ξεκουραστήκαμε» είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...