ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΣΕ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ: Μηνύουν τουλάχιστον 10 άτομα! Δείτε τα ονόματα

    Ημερομηνία:

    Μία χρονική περίοδο, όπου οι πολλές και καθημερινές αναφορές, συζητήσεις και αναλύσεις για την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, έχουν κοπάσει στα ΜΜΕ και κυρίως στα τηλεοπτικά τα οποία έχουν διακόψει τη μετάδοση εκπομπών λόγω τέλους σεζόν, η οικογένεια της κατηγορουμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, φαίνεται πως επέλεξε να περάσει στην αντεπίθεση.

    Η «σιωπή» στενών συγγενών της σε αρκετά από αυτά τα ΜΜΕ που γέμισαν εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικών εκπομπών ή και σελίδων εφημερίδων με τα πρόσωπά τους -αν και ενίοτε έβρισκαν τρόπο να σχολιάζουν ή και να διαψεύδουν- τώρα μετατρέπεται σε απάντηση… αλλά διά της νομικής οδού.

    Οπως αναφέρουν πληροφορίες  από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου, δηλαδή τη μητέρα της Ελένη, την αδερφή της Δήμητρα και τον πατριό της Γιώργο, έχει δοθεί σαφή εντολή στον δικηγόρο τους Οθωνα Παπαδόπουλο, ν’ αρχίσει να μοιράζει «ραβασάκια» σε όσους δημοσιογράφους ή ΜΜΕ δεν κράτησαν καν τα προσχήματα και κυρίως μετέφεραν στο τηλεοπτικό ή αναγνωστικό τους κοινό «ψεύδη, συκοφαντίες, προσβολές, μαρτυρίες ανύπαρκτων προσώπων… κεκαλυμμένων, με γυρισμένη πλάτη, αλλοιωμένη φωνή, ή έχουν προβάλει βίντεο με τα παιδιά, ακόμα και για πρόκληση πόνου κ.λπ.», όπως αυτοί πιστεύουν.

    Ηδη, η πρώτη δικαστική προσφυγή έγινε κατά του δημοσιογράφου – τηλεπαρουσιαστή Νίκου Ευαγγελάτου και τις επόμενες ημέρες ακολουθούν άλλα γνωστά πρόσωπα, σε μία μακρά λίστα, όπως: Λιάγκας, Στεφανίδου, Κουσουλός κ.ά.

    Παράλληλα, η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, προχωρά σε μηνύσεις και αγωγές κατά επιστημόνων, που χωρίς να γνωρίζουν τα στοιχεία της δικογραφίας για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών, τελευταία, Μαλένας και Ιριδας, βγήκαν στα κανάλια, διαμορφώνοντας αρνητικό κλίμα για την κατηγορουμένη, αλλά και τα οικεία της πρόσωπα. Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται δικηγόροι, ιατροδικαστές (όπως ο κ. Λέων), παιδοψυχολόγοι, παιδοψυχίατροι, κ.ά. που τοποθετήθηκαν «δίχως να έχουν κάποια ιδιότητα στην υπόθεση», όπως θα ισχυρίζονται οι μηνυτές.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, η στάση των ιδίων των γονέων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέα και Ελένης, λίγες ημέρες αφότου ο «πρώην» γαμπρός τους Μάνος Δασκαλάκης μήνυσε τον ιατρό του Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη. Οι δύο, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, θα «σύρουν» στα δικαστήρια τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο. «Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστούν.

    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    500ευρα: Δυναμική επιστροφή για τα μωβ χαρτονομίσματα στην ευρωπαϊκή αγορά

    Παρότι από τον Απριλίο του 2019 δεν εκδίδεται πλέον...

    «Άξιος εν πάσι»: Εικοσιένα έτη Αρχιερατικής Διακονίας»

    Του Επισκόπου Κερνίτσης Χρυσάνθου, Βοηθού Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών 19...

    Πάτρα: Δείτε εκατοντάδες φωτό από τη νυχτερινή παρέλαση

      Φαντασμαγορική η νυχτερινή παρέλαση που διήρκησε 5 ώρες. Με...

    Δυτική Ελλάδα: Αθωώθηκε δημοσιογράφος μετά από μήνυση…. γυναίκας «Θεματοφύλακα του Συντάγματος» (!!!)

    Στην ακροαματική διαδικασία οδηγήθηκε χθες Παρασκευή η εκδίκαση της...