«Πίστευαν ότι είμαι μυθικό όν και θα τους δαγκώσω»: 17χρονος βγάζει τρίχες σε όλο το σώμα και μοιάζει με «λυκάνθρωπο» (φωτο)

    Ημερομηνία:

    Ένας έφηβος από την Ινδία έχει ζήσει δύσκολα μαθητικά χρόνια, λόγω της σπάνιας πάθησης από την οποία βγάζει τρίχες σε όλα τα σημεία του σώματος του, με αποτέλεσμα στο σχολείο να έχει υποστεί ανελέητο bullying, αφού τα παιδιά έφτασαν στο σημείο να του πετούν πέτρες.

    Ο 17χρονος Lalit Patidar που ζει στη Nandleta του Madhya Pradesh αναφέρει ότι πάσχει από υπερτρίχωση, μια σπάνια ασθένεια -με μόλις οριακά 100 περιπτώσεις καταγεγραμμένες από τον Μεσαίωνα-, με αποτέλεσμα να γεμίζει τρίχες σε όλο το σώμα και να μην μπορεί ποτέ να τις απομακρύνει μόνιμα.

    Όπως υποστηρίζει μικρός δεν αντιμετώπισε ποτέ κάποιο ζήτημα, ούτε είχε παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο, παρά το γεγονός ότι ο γιατρός τον ξύρισε μόλις γεννήθηκε, όπως ανέφεραν οι γονείς του, σύμφωνα με τη nypost.com.

    Όσο ήταν στο Δημοτικό διαγνώστηκε με υπερτρίχωση κι έκτοτε οι γονείς του ξεκίνησαν να ανησυχούν, αφού κανείς τους, είτε κάποιος συγγενείς δεν είχε τη συγκεκριμένη πάθηση. Μόλις λοιπόν, πήγε στο γυμνάσιο, ξεκίνησαν τα προβλήματα με τους συμμαθητές του.

     

    «Τα μικρά παιδιά συνήθιζαν να φοβούνται βλέποντάς με, και ως παιδί δεν ήξερα γιατί», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «πίστευαν ότι είμαι μυθικό όν και πως θα τους δαγκώσω». «Μου πετούσαν πέτρες και οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν, μου φώναζαν “μαϊμού, μαϊμού”», είπε και ανέφερε ότι «οι γονείς απομάκρυναν τα μικρά παιδιά τους από εμένα, γιατί με φοβόντουσαν».

    Παρόλα αυτά, ο Lalit Patidar δεν πτοήθηκε από τις δυσκολίες και συνεχίζει να κάνει όνειρα, ενώ έχει αρχίσει να κάνει blog και να δημιουργεί βίντεο με στόχο να γίνει κάποια μέρα διάσημος YouTuber.

    «Είμαι διαφορετικός από τους κοινούς ανθρώπους με την καλή έννοια, είμαι μοναδικός», είπε και τόνισε πως «θέλω να προχωρήσω και να είμαι ευτυχισμένος».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρότες: Έρχεται σύνδεση της επιστροφής του ΕΦΚ στο πετρέλαιο με τις πραγματικές ανάγκες κάθε καλλιέργειας

    Στα σκαριά βρίσκεται η σύνδεση της επιστροφής του ΕΦΚ...

    Στο νοσοκομείο δύο 16χρονες μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ – Χειροπέδες στον υπεύθυνο του μπαρ

    Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με συμπτώματα οξείας μέθης, οδηγήθηκαν τα ξημερώματα...

    Η Πρέσβης της Αυστρίας στην Πάτρα

    Οι πολύ σημαντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Αχαΐας και...

    Τουρισμός για Όλους 2025: Από τη Δευτέρα οι αιτήσεις – Αυξημένα ποσά ενίσχυσης

    Το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους 2025» θα δέχεται αιτήσεις...
    Best Shop