Πίτμπουλ κατασπάραξε σκυλάκι – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

    Ημερομηνία:

    Πίτμπουλ κατασπάραξε σκυλάκι στη Σκιάθο με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 41χρονος ιδιοκτήτης του.

    Το πίτμπουλ βγήκε από περιφραγμένο χώρο, όπου βρισκόταν και επιτέθηκε σε μικρόσωμο σκύλο που ανήκε σε μια 39χρονη Αγγλίδα.

    Η γυναίκα που είδε το αγαπημένο της σκυλάκι να κατασπαράζεται από το πίτμπουλ, κατέθεσε μήνυση, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το σκυλί δεν ήταν καν τσιπαρισμένο, όπως επιβάλλει ο νόμος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr.

    Ο ιδιοκτήτης του, ένας 41χρονος, αλβανικής καταγωγής συνελήφθη για παράβαση των αρ. 378 Π.Κ. για φθορά ξένης περιουσίας, 27 του Π.Κ. για ενδεχόμενο δόλο και αρ. 9 του Νόμου 4830/2021 περί ευζωίας ζώων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εμινέ Ερντογάν: Ξέσπασε σε δάκρυα η σύζυγος του Τούρκου προέδρου μετά τον αφοπλισμό του PKK – Δείτε βίντεο

    Μία νέα εποχή ξεκίνησε για την Τουρκία καθώς το PKK πραγματοποίησε...

    ΠΑΤΡΑ: Κατάσχεσαν 14.200 ευρώ από λογαριασμό 85χρονης ενώ είχε κάνει ρύθμιση με τον Δήμο

    Ανησυχία προκαλεί υπόθεση που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα και...

    ΠΑΤΡΑ – Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Χάθηκε παιδί από τα Βραχνέϊκα

    Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα για τον εντοπισμό ενός...

    Το επιβλητικό 57μετρο “SAGITTA” πέρασε κάτω από τη Γέφυρα Ρίου–Ιδιοκτήτης Σαουδάραβας πρίγκιπας (ΒΙΝΤΕΟ)

    Το εντυπωσιακό πολυτελές γιοτ SAGITTA, μήκους 57 μέτρων, πέρασε το...