Πλακιωτάκης: Ευχές για το 2021 σε ναυτικούς εν πλω

Ημερομηνία:

Ευχές σε πλοιάρχους και πληρώματα για τη νέα χρονιά απέστειλε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θεόδωρο Κλιάρη και τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κα. Χριστιάνα Καλογήρου, επικοινωνώντας μαζί τους από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Ο κ. Πλακιωτάκης επικοινώνησε με το Δ/Ξ «MARAN GAS ALEXANDRIA» που βρίσκεται εν πλω στον Ατλαντικό ωκεανό, με το Φ/Γ «ΣΙΣ ΕΛΛΗ Σ» που βρίσκεται εν πλω στον Ειρηνικό ωκεανό, με το Δ/Ξ «MINERVA ROXANNE» που βρίσκεται εν πλω στον Ινδικό ωκεανό, με το Ε/Γ-Ο/Γ “ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ” που βρίσκεται εν πλω στο Αιγαίο με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά καθώς και με τα σκάφη ΠΛΣ 617 και ΠΑΘ 090 του Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιούσαν περιπολία στη Σαμοθράκη και τη Μυτιλήνη αντίστοιχα.

«Θέλω να σας μεταφέρω ένα μεγάλο ευχαριστώ από κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα γιατί κρατάτε ψηλά τη σημαία της ελληνικής ναυτοσύνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Εύχομαι το 2021 να νικήσουμε την πανδημία, για να πάρουμε πίσω τη ζωή μας. Καλή χρονιά σε σας και τις οικογένειές σας, με υγεία και ευτυχία. Καλές θάλασσες σε όλες και σε όλους σας», είπε ο κ. Πλακιωτάκης.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Μνημόσυνα που θα τελεστούν την Κυριακή 18-10-2026

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ  Τελούμε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2026 και ώρα 9:30...

Ηλεία: Δύο κυνηγοί πιάστηκαν για λαθροθηρία – Κατασχέθηκαν όπλα και ηλεκτρονικός εξοπλισμός

Στο στόχαστρο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής βρέθηκαν δύο κυνηγοί στη...

Δυτ. Ελλάδα: Επιχείρηση του Λιμενικού για αγκυροβολημένο ιστιοφόρο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές της...

Στο νοσοκομείο η Αγγελική Ηλιάδη – Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη, όπως αποκάλυψε η...