Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού μέσω διαδικτύου με… ταρίφα 200 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Εξακολουθεί να απασχολεί το θέμα των «μαϊμού» πιστοποιητικών εμβολιασμού τα οποία, όπως προκύπτει, μπορεί να εξασφαλίσει κανείς και διαδικτυακά. Πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμών, πωλούν, ειδικότερα, μέσω διαδικτύου, κυκλώματα επιτήδειων.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες, η ταρίφα φτάνει τα 200 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι παραλαμβάνουν μέσω mail, την πλαστή βεβαίωση.

    Πολίτης που έκανε τη σχετική καταγγελία   ανέφερε τα εξής: «Επικοινώνησα με έναν από αυτούς τους ανθρώπους και μου εξήγησε ότι μπορούσε να εισάγει μέσω γιατρών και νοσηλευτών, τα στοιχεία μου, με τον ΑΜΚΑ μου, στο σύστημα εμβολιασμών το κρατικό και από εκεί και πέρα να μου εκδώσει για εμένα και τη σύζυγό μου, δύο βεβαιώσεις εμβολιασμού με 200 ευρώ το ένα».

    Για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, θα πρέπει να μπει σε συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να ενταχθεί σε γκρουπ αντιεμβολιαστών, να στείλει προσωπικό μήνυμα σε μέλος που συνδέεται με το κύκλωμα και να πληρώσει σε κρυπτονόμισμα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τέσσερις σίγουροι τρόποι για καλύτερο σεξ

    Τα υποκείμενα αρνητικά συναισθήματα που έχουν οι γυναίκες γύρω...

    Τα τρία ζευγάρια ζωδίων που κάνουν τους χειρότερους καβγάδες

    Οι εντάσεις και οι διαφωνίες σε ένα ζευγάρι είναι...

    6 άγνωστες χρήσεις της ταμπλέτας πλυντηρίου στην καθαριότητα της κουζίνας μας

    Αυτό που με σιγουριά όλοι γνωρίζουμε, είναι ότι οι ταμπλέτες...

    Αίγυπτος: Πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες – Ίσως βρέθηκε η απάντηση στον γρίφο αιώνων

    Ο τρόπος με τον οποίο χτίστηκαν οι πυραμίδες της...