Πλατεία Βικτωρίας: «Τον χτύπησα στα χέρια για να του περάσω χειροπέδες» λέει ο αστυνομικός για τον ξυλοδαρμό διαδηλωτή

    Ημερομηνία:

    Προκαταρκτική εξέταση έχει διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνη Ελευθεριάνο για το βίντεο με τον ξυλοδαρμό διαδηλωτή που σημειώθηκε στην πλατεία Βικτωρίας κατά την διάρκεια επεισοδίων.

    Σύμφωνα με το Star, τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε ο αστυνομικός, είναι πως «χτύπησε μόνο στα χέρια τον διαδηλωτή» προκειμένου, όπως υποστήριξε, να καταφέρει να του περάσει χειροπέδες. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο διαδηλωτής δεν δήλωσε καν τραυματισμό.

    Ανέφερε επίσης στους ανωτέρους του, ότι κάποια στιγμή ο διαδηλωτής προσπάθησε να του πάρει τον εξοπλισμό του. Όλα αυτά βέβαια μένει να διερευνηθούν από την εσωτερική έρευνα της Αστυνομίας.

    Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από τον εισαγγελέα, αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από το σημείο, αλλά και άλλα στοιχεία για το περιστατικό, ώστε να ταυτοποιηθούν και να διαπιστωθεί σε ποια ομάδα ανήκουν οι αστυνομικοί.

    Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας θα λάβει υπόψη του και το εσωτερικό πόρισμα της Αστυνομίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...