Πλέον δεν κρύβονται Μιχόπουλος και Ευριπίδου

    Ημερομηνία:

    Μπήκε για τα καλά στην οικογένεια της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και όλα δείχνουν πως αυτή η σχέση θα έχει μέλλον! Ο λόγος για τον Φίλιππο Μιχόπουλο, που ζει έναν μεγάλο έρωτα στον πλευρό της Κύπριας παρουσιάστριας! Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου έχει αρχίσει να ζει πιο ελεύθερα τη σχέση του και να μην κρύβεται πια.

    Πλέον δεν κρύβονται Μιχόπουλος και Ευριπίδου

    Συγκεκριμένα, πριν από δύο μέρες η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πραγματοποίησε ένα λαμπερό πάρτι γενεθλίων για τα 40ά γενέθλια της σε μαγαζί της Λεμεσού, με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να μοιράζεται στιγμιότυπα από το πάρτι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο σύντροφός της Φίλιππος Μιχόπουλος. «Στις στιγμές που κάνουν τη ζωή μας μαγική. ΥΓ.: Σας αγαπώ» ανέφερε σε ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το πάρτι της, μεταξύ των οποίων η πρώτη selfie της αγκαλιά με τον σύντροφό της. Ο επιχειρηματίας ήταν συνεχώς στο πλευρό της, ενώ είχε πολύ φιλικές σχέσεις με την οικογένειά της.

    Πλέον δεν κρύβονται Μιχόπουλος και Ευριπίδου

    Στο πάρτι ήταν και τα δύο παιδιά της Κωνσταντίνας, η Αριάδνη και ο Νικόλαος, που τα απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος τα έχει γνωρίσει, καθώς πριν από λίγο καιρό είχαν εμφανιστεί όλοι μαζί σε καρναβάλι στη Λεμεσό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...