Πλεύρης: Καμία ανοχή στην συμπεριφορά του λαθρομετανάστη που προσέβαλε τους Εύζωνες

Ημερομηνία:

«Ο λαθρομετανάστης που προσέβαλε τους Εύζωνες στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αγνόησε τις αρχές και αξίες της Πατρίδας μας», δηλώνει, σε ανάρτησή του ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου για το πρόσφατο περιστατικό επίθεσης-εξύβρισης με δράστη έναν, κατά δήλωσή του 33χρονο Αφγανό.

Σύμφωνα με τον Θάνο Πλεύρη, η εξέταση της αίτησης ασύλου που είχε υποβάλει έχει ήδη διακοπεί με την από 14.8.25 πράξη διακοπής και επιστροφής (απέλασης) του εν λόγω άνδρα, λόγω σιωπηρής διακοπής και απόρριψης του αιτήματός του.

Παράλληλα, με εντολή του υπουργού, στον φάκελο του συγκεκριμένου άνδρα διαβιβάζεται το αποδεικτικό υλικό της προκλητικής συμπεριφοράς του, ώστε οποιαδήποτε προσφυγή του να τύχει της αντίστοιχης αξιολόγησης.

«Καμία ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές», τονίζει ο κ. Πλεύρης.

 

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

«Διαβολοβδομάδα» για το Σινά

Κορυφώνονται οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις για την τριμερή συμφωνία Αιγύπτου...

Πάτρα: Η Γεωργία Ντάτσικα μαγείρεψε για τα παιδιά! βιντεο

Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα: Υπάρχουν στιγμές που η...

Στην Περιφέρεια με Φαρμάκη – Μπονάνο ο Πρέσβης της Γαλλίας

Εγραψε ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης: Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας...