Πλεύρης: Την 1η Ιουνίου οι αποφάσεις για τις μάσκες

    Ημερομηνία:

    Την 1η Ιουνίου θα αποφασιστεί σε ποιες περιπτώσεις θα διατηρηθεί η χρήση μάσκας, ανάλογα και με την πορεία της πανδημίας, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

    Ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να υποχωρήσει από την απόφαση της να παραμείνουν εκτός ΕΣΥ, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί μέχρι το τέλος του έτους.
    Σχετικά με τη χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου για τον κορωνοϊό στους κάτω των 60 ετών, ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι η Ελλάδα αναμένει τις σχετικές αποφάσεις και τις οδηγίες των Ευρωπαϊκών Υγειονομικών Οργανισμών.

    Για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή, τόνισε ότι περιλαμβάνει σημαντικές καινοτομίες όπως τον προσωπικό γιατρό που αποκτά δωρεάν ο κάθε πολίτης, τα απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία αλλά και την αξιολόγηση των δομών υγείας δημόσιων και ιδιωτικών, σε σχέση με τις λοιμώξεις και τις επιπλοκές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΑΝΔΡ. ΧΟΡΜΠΑ  ΕΤΩΝ 69  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-10-2025...

    Διονύσης Σαββόπουλος: Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του

    Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών, μετά...

    Champions League: Διαστημική Παρί, 7-2 τη Λεβερκούζεν, τρομερή Αϊντχόφεν, 6-2 τη Νάπολι και περίπατος της Άρσεναλ, 4-0 την Ατλέτικο

    Η επιστροφή στη δράση του Champions League ήταν πραγματικά απολαυστική καθώς...

    Διονύσης Σαββόπουλος: Η γενναία εξομολόγησή του για τη μάχη του με τον καρκίνο

    «Σάς την έσκασα» συνήθιζε να λέει, με παιδική σχεδόν...