Πληροφορίες ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης σταμάτησε την απεργία πείνας και δίψας

    Ημερομηνία:

    Μετά την απόρριψη του αιτήματος της υπό όρων αποφυλάκισής του, ο νοσηλευόμενος-κρατούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, Γιάννης Μιχαηλίδης, ξεκίνησε χθες απεργία δίψας.

    Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο «τοξοβόλος του Συντάγματος» φέρεται να σταμάτησε σήμερα την απεργία πείνας, που είχε αρχίσει στις 23 Μαΐου, διαμαρτυρόμενος για την απόφαση του Συμβουλίου της Άμφισσας να μην επιτρέψει την υπό όρους αποφυλάκισή του.

    Την είδηση μετέδωσε το lamiareport.gr, όμως περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

    ICECAP

    Χθες, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας με βούλευμά του απέρριψε το αίτημα Γιάννη Μιχαηλίδη για υφ’ όρον αποφυλάκιση.

    Οι δικαστές στο βούλευμά τους έκριναν ότι δεν πληρούνται τα ουσιαστικά κριτήρια αποφυλάκισής του, καθώς δεν παρέχεται ουδεμία εγγύηση ή ασφαλής πρόβλεψη ότι αν αφεθεί ελεύθερος δεν θα εμπλακεί σε νέες αξιόποινες πράξεις ή ότι θα τηρήσει τους ορούς που θα του επιβληθούν.

    Παράλληλα, επισημαίνεται στο βούλευμα ότι η διαγωγή του είναι «προσχηματικά καλή και η απόλυτη αναγκαιότητα της συνέχισης της κράτησής του για την αποτροπή τέλεσης άλλων αδικημάτων παραμένει».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αναβάθμιση από την S&P’s

    Μέσα στην τρικυμία που έχει προκαλέσει ο «τυφώνας Τραμπ»...

    Σημαντική αποκλιμάκωση στις τιμές των καυσίμων και του ηλεκτρικού ρεύματος

    Σημαντική αποκλιμάκωση στις τιμές των υγρών καυσίμων σε σχέση...

    Αρνί σούπα αυγολέμονο – Η ιστορία, οι συμβουλές και η συνταγή

    Πρόδρομος της μαγειρίτσας, το βραστό αρνί σε σούπα συνηθίζεται...

    Αγκαλιασμένοι στην Αίγινα η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης – Δείτε φωτογραφίες

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρίσκονται στην Αίγινα για το Πάσχα. Εδώ και...