Πληροφορίες ότι οι Anonymous χάκαραν τον ισραηλινό στρατό – «Αποκτήσαμε πρόσβαση σε 233.000 έγγραφα»

    Ημερομηνία:

    Η οργάνωση hackers Anonymous εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία υποστηρίζει ότι πραγματοποίησε επιτυχημένη κυβερνοεπίθεση στον Ισραηλινό Στρατό (IDF) και σύμφωνα με πληροφορίες απέσπασε περίπου 250.000 στρατιωτικά έγγραφα, όπως αναφέρει η Jerusalem Post.

    Η οργάνωση ισχυρίζεται ότι απέκτησε πρόσβαση στον έλεγχο δεδομένων 20 gigabyte, που περιλαμβάνει περισσότερα  από 233.000 έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων αρχείων PDF, αρχείων Word, παρουσιάσεων PowerPoint και πολλά άλλα.

    Οι Anonymous παρουσιάζουν και βίντεο με αποσπάσματα από παρουσιάσεις PowerPoint που δείχνουν προσωπικό των IDF και διαφάνειες που φέρουν λογότυπα των τμημάτων του Γενικού Επιτελείου.

    Φλίγκος
    Σύμφωνα με την Jerusalem Post, η αυθεντικότητα των εγγράφων στο βίντεο δεν έχει επιβεβαιωθεί, αναφέρει η Jerusalem Post.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις στελεχών, η πιθανότητα μιας πραγματικής παραβίασης είναι ελάχιστη, υποδηλώνοντας μια πιθανή τακτική «ψυχολογικού πολέμου» από τους χάκερ. Το σύστημα υπολογιστή του IDF είναι καλά ασφαλισμένο και ταξινομημένο σε διάφορα επίπεδα. Εάν συνέβη μια παραβίαση, είναι απίθανο να έχει υπάρξει πρόσβαση σε υπολογιστές του IDF. Αντίθετα, ενδέχεται να έχουν ληφθεί αρχεία από μη στρατιωτικούς υπολογιστές, παραβιάζοντας ενδεχομένως τους κανονισμούς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου της Lampedusa

    Η Roberta Pedrelli με μαύρο μπικίνι σε πισίνα ξενοδοχείου...

    Δημόσιο: Σε νέα 24ώρη πανελλαδική απεργία προχωρά η ΑΔΕΔΥ-Ποια είναι τα αιτήματα της

    Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία θα πραγματοποιήσει την 1η Οκτωβρίου η ΑΔΕΔΥ σε...

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ: Το νέο κοινωνικό συμβόλαιο απέναντι στον καθεστωτισμό Μητσοτάκη

    Η 89η ΔΕΘ δεν ήταν απλώς μια ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη....

    Πάτρα: Συνελήφθη ανήλικος με ναρκωτικά – “Χειροπέδες” και στον πατέρα

    Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του...