Ποδηλατόδρομος Πάτρας: Το έργο που μάλλον δεν θα παραδοθεί ποτέ

    Ημερομηνία:

    Το έργο που δεν πρόκειται να παραδοθεί ποτέ και πού ουσιαστικά όμως έχει ήδη ολοκληρωθεί προκαλώντας μια μεγάλη διχογνωμία στους δημότες της Πάτρας, είναι ο παραλιακός ποδηλατόδρομος. 

    Το βασικό θέμα που δημιουργεί το ενδεχόμενο της μη παράδοσης του έργου έχει να κάνει ότι στο σημείο μπροστά από τον επιβατικό σταθμό “Παναγιώτης Κανελλόπουλος” ο ΟΛΠΑ ήταν να προχωρήσει στην κατασκευή ενός κυκλικού κόμβου.

    Από εκεί περνάει όμως ο ποδηλατόδρομος και έτσι ο ΟΛΠΑ έχει ζητήσει από το ΤΑΙΠΕΔ, (στον φορέα δηλαδή που ανήκει ο Οργανισμός) να κάνει την χάραξη του κόμβου πιο δυτικά, έτσι ώστε να φτιαχτούν και στο σημείο τα όσα προβλέπει να έχει ο ποδηλατόδρομος. Απάντηση όμως δεν έχει δοθεί από το ΤΑΙΠΕΔ.

    Όμως το όλο θέμα επιβεβαιώνει όσους ισχυρίζονται από την αρχή ότι το έργο του παραλιακού ποδηλατόδρομου είναι λάθος και έτσι όπως έχει σχεδιαστεί είναι επικίνδυνος για τους ποδηλάτες. Οι πατρινοί απορούν γιατί ο ποδηλατόδρομος δεν φτιάχτηκε εντός της λιμενικής ζώνης, αλλά η απάντηση που έρχεται από τον δήμο είναι ότι το έργο αυτό θα έπρεπε να γίνει εντός πόλεως.

    Όπως και να έχει η ουσία δεν αλλάζει. Ο παραλιακός ποδηλατόδρομος χρησιμοποιείται περισσότερο από τους οδηγούς που παρκάρουν παράνομα τα αμάξια τους εκεί, από αθλητές ή περιπατητές που τρέχουν παρά από ποδηλάτες. Ένα έργο που άργησε να γίνει και εντέλει είναι σαν μην έγινε ποτέ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συντάξεις Αυγούστου 2025: Πότε θα καταβληθούν σε παλαιούς και νέους συνταξιούχους

    Αλλαγές τίθενται σε ισχύ αναφορικά με τον χρόνο καταβολής κύριων...

    Ακρίβεια: «Καπέλο» έως 163% από το χωράφι στο ράφι για τα εποχιακά φρούτα και λαχανικά

    Η διαφορά ανάμεσα στις τιμές χονδρικής και λιανικής στα οπωροκηπευτικά έχει εξελιχθεί...

    Γυαλιά με AI από την Xiaomi: «Βλέπουν», μιλούν και μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνo

    Βγάζεις φωτογραφία ό,τι αντικρίζεις, επικοινωνείς χωρίς κινητό στο χέρι,...

    Στις 10 Ιουλίου η ψηφοφορία για πρόταση δυσπιστίας κατά της Φον ντερ Λάιεν

    Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι αντιμέτωπη...