Ποδόσφαιρο: Έρευνα για φαινόμενα διαφθοράς διέταξε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου

    Ημερομηνία:

    Eισαγγελική έρευνα για τα φαινόμενα διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για παράνομες πρακτικές που ισχύουν, διατάχθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γεώργιο Οικονόμου που έχει την αρμοδιότητα εποπτείας στον αθλητικό χώρο.

    Η έρευνα που θα ανατεθεί σε αρμόδιο εισαγγελέα για τα αθλητικά (εισαγγελέα Πρωτοδικών) δρομολογήθηκε με αφορμή όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος σε συνέντευξη του στο BBC.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη Αλαφούζου προκάλεσε αντίδραση από την πλευρά του αντεισαγγελέα κ. Οικονόμου, όταν έλαβε γνώση του περιεχομένου της.

    Μετά ταύτα κάλεσε σε άτυπη συνάντηση τον κ. Αλαφούζο για το περιεχόμενο της συνέντευξής του και στη συνέχεια ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός που διενεργεί έρευνα από καιρό για τα κακώς κείμενα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, διέταξε έρευνα.

    Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής που θα διενεργηθεί από εισαγγελέα πρωτοδικών αρμόδια για τα αθλητικά θα κληθεί σε κατάθεση ο κ. Αλαφούζος και άλλα πρόσωπα τα οποία θα κριθούν απαραίτητα από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακρίβεια: Στα ύψη η τιμή του καφέ – Δυσοίωνες οι προβλέψεις για τον χειμώνα

    Ο καφές στο χέρι, η νέα μόδα που δημιούργησε...

    Αυτός είναι ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας που βρέθηκε στο πιο διάσημο κλαμπ της Ιμπιζα και… ξεφάντωσε – ΒΙΝΤΕΟ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%cf%8c%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9/

    Όχι στη διοξίνη και την καύση των απορριμμάτων – Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

    Στην επισυναπτόμενη φωτογραφία 22/8/2025 φαίνεται πρωί-πρωί η καύση των...

    Σαουδική Αραβία: Εκτέλεση νεαρού θανατοποινίτη παρά τις αντιδράσεις

    Οι σαουδαραβικές αρχές ανακοίνωσαν χθες Πέμπτη την εκτέλεση υπηκόου...