Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για σεξ

    Ημερομηνία:

    Είναι καλύτερα να ξεκινάμε το ερωτικό παιχνίδι πριν ή μετά το φαγητό; Τι απαντούν οι ειδικοί και ποιο από τα δυο φύλα ευνοείται περισσότερο με την κατάλληλη επιλογή.

    Είναι σαφώς καλύτερα η ερωτική επαφή να γίνεται μετά παρά πριν το φαγητό σύμφωνα με τους ερευνητές.

    Οι γυναίκες, ειδικά, είναι πολύ πιο δεκτικές στην ερωτική αποπλάνηση μετά το φαγητό. Η τροφή ενεργοποιεί το ηδονικό σύστημα του εγκεφάλου, που ανοίγει τον δρόμο και για επιπλέον απολαύσεις. Είναι όπως όταν τρώμε υπέροχο φαγητό σε ένα πολύ ωραίο εστιατόριο: υπό αυτές τις συνθήκες, η διάθεσή μας να ολοκληρώσουμε το γεύμα με επιδόρπιο είναι πολύ πιο έντονη. Είναι μια επιπλέον παράταση της όμορφης στιγμής. Το μυαλό χαλαρώνει και η διάθεση γίνεται πιο παιγνιώδης.

    Αντιθέτως, οι έρευνες έδειξαν ότι οι γυναίκες που βρίσκονται σε διαρκή δίαιτα, που προσέχουν το βάρος τους, ήταν λιγότερο δεκτικές σε άλλου είδους απολαύσεις. Καθώς φαίνεται, η αποχή από το φαγητό φέρνει αποχή και σε άλλους τομείς!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γάζα: Ισραηλινοί «εκτέλεσαν» 17 αμάχους που πήγαιναν να πάρουν προμήθειες

    Οι συνομιλίες για την επίτευξη εκεχειρίας στη Γάζα φαίνεται...

    Ελεγχοι για μαύρο χρήμα στα social media

    Ενα post που ξεφεύγει, μια δήλωση με «χοντρά» νούμερα...

    Κοπές δένδρων στην περιοχή του Καστελοκάμπου

    Κοπές δένδρων στην περιοχή του Καστελοκάμπου. Συνεργεία κλαδεύουν αλλά...