Ποινή φυλάκισης 9 ετών σε πατέρα για ασέλγεια στην 3χρονη κόρη του

    Ημερομηνία:

    Ένοχος κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων ο 51χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος από το Ρέθυμνο για την υπόθεση ασέλγειας με θύμα την κόρη του, από το 2017 έως το 2018 όταν το κοριτσάκι ήταν μόλις 2,5 ετών.

    Το δικαστήριο απέρριψε την αθωωτική πρόταση του εισαγγελέα και με ψήφους 6-1 έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο επιβάλλοντάς του ποινή κάθειρξης 9 ετών, δίνοντας στην έφεση αναστέλλουσα ισχύ.

    Το παιδί φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά το διάστημα από το 2017 έως το Μάιο του 2018 όταν ήταν 2,5 έως 3,5 ετών, ενώ το καλοκαίρι του 2018 μίλησε στην μητέρα του.

    Το γεγονός ότι το κορίτσι είχε παρενοχληθεί σεξουαλικά, επιβεβαίωσαν οι πραγματογνωμοσύνες των ειδικών, ενώ στην κατάθεσή της η παιδοψυχίατρος υποστήριξε πως το παιδί έχει υποστεί ασέλγεια.

    Μετά την ολοκλήρωση της δίκης ο κατηγορούμενος πατέρας προσέβαλε την απόφαση με έφεση και αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος άνθρωπος, καταδικάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα για ενδοοικογενειακή βία με πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της συζύγου του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τρία σημάδια που αποκαλύπτουν ότι αυτή η σχέση είναι τοξική

    Ο τρόπος που σκεφτόμαστε επηρεάζει το πώς αισθανόμαστε κι...

    Sex Τhoughts: Τι σκέφτονται οι Αντρες μετά το Σεξ

    Τι σκέφτεται ο άντρας μετά το σεξ είτε όταν...

    Οι ερωτικές σκηνές στο Χόλιγουντ – Πώς γυρίζονται και τι έχει να αντιμετωπίσει ένας ηθοποιός

    Ενώ οι ερωτικές σκηνές σε μία ταινία δεν φαντάζουν μεγάλη υπόθεση,...

    Παράξενα φαινόμενα: Νομίζετε ότι κάποιος είναι μαζί σας στο δωμάτιο; Δείτε τι σας συμβαίνει

    Είναι πολλές φορές που είστε μόνοι σας στο σπίτι,...