Για δύο κακουργήματα κατηγορείται η πρώην δημοσιογράφος και αυτοαποκαλούμενη PR και travel agent, που συνελήφθη χθες μετά από καταγγελίες για εξαπάτηση δεκάδων πολιτών, από τους οποίους εισέπραττε χρήματα για ταξίδια στο εξωτερικό, τα οποία ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν. Τελευταία θύματά της ήταν αρκετοί πολίτες που πλήρωσαν για να εξασφαλίσουν ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι, προκειμένου να παρευρεθούν στο Final Four της Euroleague.
Η PR οδηγήθηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου ο αρμόδιος εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Η γυναίκα ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου. Πάντως η ίδια αρνείται τις κατηγορίες.
Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στην PR που «πουλούσε» πολυτελή ταξίδια στο εξωτερικό – Πώς εξαπατούσε τα θύματά της
Στην Ευελπίδων και θύματά της

Στην Ευελπίδων βρέθηκε και ο Δημήτρης Κολτσίδας, που δήλωσε θύμα της PR. Αρχικά, όπως είπε, είχαν πάει ένα ταξίδι στη Μάλτα και στη συνέχεια τους έκανε και τρία ταξίδια κοντινά, με πολύ χαμηλό κόστος, στα καλύτερα δωμάτια ακριβών ξενοδοχείων. «Αυτό ήταν το τυράκι για να της γνωρίσουμε κι άλλο κόσμο», λέει εκ των υστέρων.
Στα πρώτα ταξίδια, όλα έγιναν σωστά. Το πρόβλημα ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο ίδιος και η παρέα του αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι δέκα ημερών στην Ισλανδία. Μαζί τους θα ήταν και μια φίλη, που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. «Μας υποσχέθηκε ηλεκτρικό καροτσάκι, τα πάντα, ότι θα περάσει πάρα πολύ ωραία γιατί είναι ένα ταξίδι πιο ιδιαίτερο», είπε. Ωστόσο όλα πήγαν λάθος. «Μας πήγε εκεί, με τα εισιτήρια την τελευταία στιγμή, μας πλήρωσε και ξενοδοχείο δύο ημερών και μας άφησε στην τύχη μας», καταγγέλλει. «Όλο μας έλεγε κάντε υπομονή, έχω ένα πρόβλημα με την τράπεζα», πρόσθεσε.