Ποινικό αδίκημα θα ξαναγίνει στην Ελλάδα η παροχή αλκοόλ σε νέους!

Ημερομηνία:

Nομοθετική πρωτοβουλία για την προστασία των νέων από το αλκοόλ προανήγγειλλε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

Όπως ανέφερε, μέτρα για να σταματήσει η κατανάλωση αλκοόλ από τους ανηλίκους εξετάζει η διυπουργική επιτροπή, που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, στην οποία συμμετέχουν τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Υγείας και Εσωτερικών.

«H κυβέρνηση συγκρότησε μια διυπουργική ομάδα και πολύ γρήγορα θα έχουμε μια πολύ συγκεκριμένη νομοθετική πρωτοβουλία, για να ασφαλίσουμε τους νέους μας στα ζητήματα αυτά. Ασφαλώς θα ξαναγίνει ποινικό αδίκημα η παροχή αλκοόλ σε νέους. Και βεβαίως θα κλείσουμε όλα εκείνα τα παραθυράκια ή τις πόρτες που επιτρέπουν να καταστρατηγείται η νομοθεσία» είπε συγκεκριμένα ο υπουργός Δικαιοσύνης, μιλώντας στο “Πρώτο Πρόγραμμα”.

«Το πλαίσιο που υπάρχει εμφανίζει σημαντικά κενά, τα οποία θα τα αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ σύντομα, εντός του έτους, ασφαλώς και στην κατεύθυνση της προστασίας της υγείας των νέων» συμπλήρωσε, επισημαίνοντας ότι «η αστυνομία πρέπει να μπορεί να κάνει ελέγχους στα μπαράκια και στα κλαμπ, κι αυτό το δικαίωμα αφαιρέθηκε κυρίως από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Rib-eye για πρωινό; Το πρώτο γεύμα της ημέρας έχει γίνει αγνώριστο

Μία λίβρα (περίπου 450 γραμμάρια) μοσχαρίσιου rib-eye (ή «μάτι...

Αγορά ακινήτων: Τα ενοίκια αυξήθηκαν 36,2% σε 5 χρόνια

Από 500 έως 800 ευρώ κυμαίνεται το επιθυμητό μηνιαίο...

O ιδρυτής μιας εταιρείας 130 δισ. δολαρίων έφτασε στην Αμερική γνωρίζοντας μόνο μια λέξη αγγλικά

6 Νοεμβρίου 1968 Γεννιέται ο Jerry Yang, ο προγραμματιστής που...

Μια γενιά παιδιών της Κρήτης στο μικροσκόπιο της επιστήμης

Στη χρονική διάρκεια του θηλασμού αποδίδονται οι αυξημένες συγκεντρώσεις...