Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο των Ελλήνων;

    Ημερομηνία:

    Οι προτιμήσεις στα αυτοκίνητα διαφέρουν αισθητά από χώρα σε χώρα, όπως καταδεικνύει σχετική έρευνα της Compare the market, η οποία δείχνει ποια είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα σε 53 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, καθώς και ποια μάρκα προτιμάται λιγότερο.

     

    Συλλέγοντας στοιχεία από το Statista και το YouGov, καθώς και με τη χρήση εργαλείων για την ανάλυση των σχετικών δεδομένων από το τελευταίο δωδεκάμηνο, η εν λόγω έρευνα καταλήγει συνολικά ότι η αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου στην πλειονότητα είναι η Rolls Royce, αφού την προτιμούν 16 από τις 53 χώρες που εξετάζονται. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η Βουλγαρία, η Κροατία, η Κύπρος, η Ιταλία, η Βόρειος Μακεδονία, η Μάλτα και η Ισπανία.

    Στην Ελλάδα συγκεκριμένα, η αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου είναι η Hyundai, η οποία στη συνολική κατάταξη έρχεται τρίτη, καθώς την προτιμούν άλλες τέσσερις χώρες.

    Αντιθέτως, η λιγότερο αγαπημένη μάρκα σύμφωνα με την έρευνα είναι η SEAT, την οποία και καταψηφίζουν 15 χώρες, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, αλλά και η Ιταλία και οι ΗΠΑ.

     

    Σύμφωνα με την έρευνα, φαίνεται πως οι χώρες έχουν εγχώρια αυτοκινητοβιομηχανία τείνουν να προτιμούν ή σε κάθε περίπτωση να έχουν καλή άποψη για αυτά τα αυτοκίνητα. Για παράδειγμα, θετικά σχόλια συγκεντρώνει στις ΗΠΑ η Jeep, η οποία έχει βάση στο Οχάιο. Επίσης, στη Γαλλία προτιμούν την Bugatti.

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

    https://www.comparethemarket.com.au/car-insurance/the-most-and-least-loved-car-brands-on-the-internet/?fbclid=IwAR21tS02MU_haWemsBagwqnu6FwReo2L7fk3Xl6AX2EDIcHeZhvjX36iykk

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημογραφικό: Τα 3 σενάρια για τις γεννήσεις το 2050 και οι περιοχές της Ελλάδας που εκπέμπουν SOS, δείτε πίνακες

    Η συζήτηση για το δημογραφικό επιστρέφει με επιτακτικότητα στο δημόσιο διάλογο,...

    Αχαρνών: Η στιγμή του άγριου καβγά για την προτεραιότητα – Ο 41χρονος επιτέθηκε με κράνος, ο 70χρονος απάντησε με μαχαίρι

    Σε ένα αιματηρό καβγά κατέληξε ο αρχικός διαπληκτισμός για την προτεραιότητα ανάμεσα...

    Η Πάτρα σε οικονομικό αδιέξοδο: Μικρές επιχειρήσεις σε λουκέτο, real estate και τουρισμός δεν αρκούν

    Η οικονομική δραστηριότητα στην Πάτρα αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα, με...

    Επιμένει ο Πελετίδης: Στα λόγια η στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού

    Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε δήλωσή του στον...